SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çok sulu olan çorbanın çaresiymiş! 5 sırrı var: Bayatlamışını kullanıp kaynatın

Sıcak ve soğuk olarak alternatifleri bulunan çorbaları pişirirken kıvamını doğru ayarlamak çok önemlidir. Özellikle ramazan ayında mutfaklarda en çok pişen yemeklerden biri olan çorbaları yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası var. Bunlardan biri de meyanedir. Peki çorba nasıl ideal ölçüde koyulaştırılır? Kıvamlı çorba yapmanın püf noktalarını haberimizde anlattık.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çok sulu olan çorbanın çaresiymiş! 5 sırrı var: Bayatlamışını kullanıp kaynatın
  2. Kabızlık, mide yanması, unutkanlık, dikkatsizlik! ‘Ramazan pidesini çok sıcak tüketmeyin’
  3. ‘Boyun ağrısı ve migren geçmez’ demeyin! Uzmanı açıkladı: Çaresi var
  4. Yağlı ve kuru saç için şartlar aynı değil! Günlük mü, haftalık mı? Tek bir cevabı yok
  5. Pastanedekileri unutun! Çayla leziz oluyor: 25 dakikada pişiyor, elemeden koymayın
  6. Enerjik olmak için ne şeker ne kahve! İhtiyacınız olan tek şey nane
  7. Folyo tekrar tekrar kullanılır mı? Rengine bakıp karar verin
  8. Tahta kaşıkları sıfır gibi yapan taktik! Kaynatan yaşadı, suyun içine akıp gidiyor
  9. Ketçap, mayonez, hardal fark etmez! Herkes yapıyor, en iyisi dolap değilmiş
  10. Mozaik pastayı şölene çevirin! Kıvamı şaşmıyor, ev hanımlarının başucu tarifi

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.