SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Buharda pişen sebzedeki vitamin hiçbir şeyde yok! Yağsız, hafif en pratik yöntem

Sebzelerin besleyici değerini kaybetmeden pişirmek, sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyenlerin en çok önemsediği konulardan biridir. Buharda pişirme ise yiyeceklerin doğal renklerini, dokularını ve lezzetlerini koruyarak onları en sağlıklı şekilde tüketmenin etkili bir yolu. Peki, sebzeleri buharda pişirmek neden bu kadar faydalı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Cildi mahveden hata! Doğal diye herkes yapıyor, kalıcı hasar bırakabilir
  2. Böyle pişirince besin değeri tavan yapıyor! Lezzeti ikiye katlıyor, en pratik yöntem
  3. Her evde bulunan ihtiyaç paketi! Böyle saklayınca 1 yıl dayanıyor, asla yapışmıyor
  4. Süzme balın yanına bile yaklaştırmayın! Ne kalite ne de lezzet bırakan hata
  5. Ağızdaki sarımsak kokusu uçup gidiyor! Karanfilden bin kat daha etkili, çiğneyerek tüketin
  6. Şarj kablosuna bağlı yaşama devri bitti! Gün boyu dayanıyor, pil ömrünü uzatan tüyo
  7. Tek seferde siyah nokta sökecek güçte, ömrü 4 aymış! Tencereler için de kurtarıcı
  8. Yağlı saçları hemen etkiliyor! Haftada 2 kez uygulayın, derinlemesine temizlik
  9. Yemekte direten çocuk tabağını silip süpürecek! Kabuğunu balla karıştırın, iştahı kabartıyor
  10. Bu makyaj hatalarını yapmayın! Yüzünüzü solgun gösteriyor, işte yöntemi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.