SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemekte direten çocuk tabağını silip süpürecek! Kabuğunu balla karıştırın, iştahı kabartıyor

Soğuk kış günlerinde sobada ya da fırında pişirilip keyifle yenen kestane, yalnızca lezzetiyle değil, sağlığa olan sayısız faydalarıyla da öne çıkıyor. Kalp sağlığından sindirim sistemine, enerjiden cilt bakımına kadar birçok alanda olumlu etkileri olan bu besin, aslında sadece içiyle değil, kabuklarıyla da oldukça faydalı. Genellikle tüketildikten sonra çöpe atılan kestane kabukları, doğru yöntemlerle kullanıldığında şaşırtıcı sağlık ve güzellik faydaları sunuyor. İşte kestane kabuğunun doğru tüketimi ve sağladığı mucizevi yararlar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tencerenin arkasındaki işaretin anlamı bakın neymiş! '18/10 kuralına dikkat'
  2. Klozeti temizlemek için fırçaya bile gerek yok! Bir avuç dökün, sıfır koku
  3. İbrahim Saraçoğlu'ndan sigarayı bıraktıran reçete! 40 yıllık tiryakiliğe çözüm: Yeşil domates
  4. Üzerinde görürseniz hemen uzaklaşın! Cam duşakabin tehlikesi, aniden patlıyor
  5. Kilo vermek isteyenler Ebru Şallı'nın yeşil puding'ini denesin! 10 saat tok tutan tarif
  6. Makyajı tek hamlede arındırıp yaşlanmanın önüne geçiyor! Genç görünümün sırrı bu formülde
  7. Bu yüzeylere sakın sirke değdirmeyin! Asla temizlemiyor aksine mahvediyor
  8. Aynı hataları yapmaktan kaçının! Oje şişesini çalkalamayın, böyle sürün
  9. Soğan suyundan gelen mucize! Saçlarınıza düzenli sürün, sonuç inanılmaz
  10. Rizeli ustalardan çay demlemenin püf noktası! Japonlar aromasını çok beğendi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.