SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Baklavadaki 'glikoz' tehlikesi! Kalitesizi boğazı cayır cayır yakıyor

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte herkesin evinde farklı tatlı çeşitleri bulunuyor. En popüleri de elbette ki baklava. Ancak bazı baklava çeşitleri, içerisindeki glikoz nedeniyle farklı tehlikelere yol açabiliyor. Bunlara dikkat ederek baklavayı görüntüsünden tanıyabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Arabayı çiziyor, camları mahvediyor! Temizlerken sakın kullanmayın, maliyet artırıyor
  2. Kokusuz pırasa pişirmenin sırrı sapındaymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
  3. Vücuttaki ağrıyı aspirinden daha hızlı kesiyor! Türk kahvesinin yanından eksik etmeyin
  4. Aylarca saçınızı fön çekilmiş gibi gösteren yöntem! Evde yapın, kuaföre taş çıkartır
  5. Gençlerde giderek arttı, sinsice ilerliyor! Bağırsaktan vuruyormuş, bu belirtilere dikkat
  6. Meğer zor değilmiş! Çeşidi fark etmez, dondurulmuş peyniri 10 dakikada çözüyor
  7. Yoğurtla karıştırınca faydasını 2'ye katlıyor! Antioksidanı fullüyor, doğal ilaç
  8. Yıllardır yanlış rendeliyormuşuz! Zamandan kazandırıyor, püf noktayı paylaştı
  9. El kurutmada kritik 30 saniye kuralı! Mikropları üzerinize saçıyor: 'İkisi de aynı'
  10. Masada, sehpada kalan su lekesini anında yok ediyor! En etkilisi mayonezmiş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.