Baklavadaki 'glikoz' tehlikesi! Kalitesizi boğazı cayır cayır yakıyor
Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte herkesin evinde farklı tatlı çeşitleri bulunuyor. En popüleri de elbette ki baklava. Ancak bazı baklava çeşitleri, içerisindeki glikoz nedeniyle farklı tehlikelere yol açabiliyor. Bunlara dikkat ederek baklavayı görüntüsünden tanıyabilirsiniz.
18.06.2024 - 15:25
|
Son Güncellenme: 18.06.2024 - 15:38
Bayramda misafirlere ikram etmek için farklı çeşitlerde baklavalar, tatlılar hazırlanır. Ancak bazı hazırlıkların yerini hazır baklava çeşitleri almış durumda. Satın alınan baklavaların içindeki glikoz, birçok kişinin sağlık problemleri yaşamasına neden olabilir. İşte ayırt etmenin yolları.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Arabayı çiziyor, camları mahvediyor! Temizlerken sakın kullanmayın, maliyet artırıyor
Kokusuz pırasa pişirmenin sırrı sapındaymış! Tek alternatif yeterli, iri iri doğrayın
Vücuttaki ağrıyı aspirinden daha hızlı kesiyor! Türk kahvesinin yanından eksik etmeyin
Aylarca saçınızı fön çekilmiş gibi gösteren yöntem! Evde yapın, kuaföre taş çıkartır
Gençlerde giderek arttı, sinsice ilerliyor! Bağırsaktan vuruyormuş, bu belirtilere dikkat
Meğer zor değilmiş! Çeşidi fark etmez, dondurulmuş peyniri 10 dakikada çözüyor
Yoğurtla karıştırınca faydasını 2'ye katlıyor! Antioksidanı fullüyor, doğal ilaç
Yıllardır yanlış rendeliyormuşuz! Zamandan kazandırıyor, püf noktayı paylaştı
El kurutmada kritik 30 saniye kuralı! Mikropları üzerinize saçıyor: 'İkisi de aynı'
Masada, sehpada kalan su lekesini anında yok ediyor! En etkilisi mayonezmiş