CaddeGökçe Bahadır'dan iskelede dans şov! 'Yaşasın'

Gökçe Bahadır'dan iskelede dans şov! 'Yaşasın'

15.07.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy, önceki gün Gündoğan'da görüntülendi. Emir Ersoy bir mekanda sahne aldı. Gökçe Bahadır eşini yalnız bırakmayarak şarkılarına eşlik etti. Ünlü çift konserin ardından denizin keyfini çıkardı.

Gökçe Bahadırdan iskelede dans şov Yaşasın

Kanal D ekranlarının efsane dizilerinden 'Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Törpü Yeliz' karakterinin ardından 'Yaprak Dökümü'nün 'Leyla'sı olarak izleyici karşısına çıkan Gökçe Bahadır, oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından sık sık söz ettiren isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Yıllardır ekranlarda olan Bahadır, geçtiğimiz Şubat ayında Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalışıp aşk yaşamaya başladığı müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturmuştu. Sevilen çiftin, İzmir Alaçatı'da yakın aile ve arkadaşları arasında gerçekleştirdikleri tören çok konuşulmuştu.

DANS ETMEYE BAŞLADI

Şimdilerde Bodrum'da olan Gökçe Bahadır, Gündoğan'da sahne aldı. Gün batımına yakın biten konserin yorgunluğunu ikili denize girerek attı. Gökçe Bahadır ellerini yukarı kaldırıp zıplayarak 'Yaşasın' dedi, daha sonra iskelede dans etmeye başladı.

Gökçe Bahadırdan iskelede dans şov Yaşasın

ŞAKALAŞTILAR

Emir Ersoy eşinin dansına gülerek karşılık verdi. Ünlü çift bir süre yüzen iskelede şakalaşıp konuştu.

DENİZİN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

Gökçe Bahadır koşarak çivileme şekilde denize atladı. Daha sonra Emir Ersoy kendini Bodrum'un serin sularına bıraktı. Çift gün batımının ve denizin keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

Gökçe Bahadırdan iskelede dans şov Yaşasın

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü çift daha sonra denizden çıkarak mekana doğru gitti. 42 yaşındaki Gökçe Bahadır güzelliği ve fit haliyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Gökçe Bahadırdan iskelede dans şov Yaşasın