05.03.2025 - 19:16 | Son Güncellenme:
DHA
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada cami önünde otururken kurşun isabet eden Down sendromlu Mehmet Nasır Arpay'ın cenazesi, işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından alındı. Arpay için Kızılpınar Mahallesi Garaj Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Arpay’ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Mehmet Nasır Arpay, namazın ardından Garaj Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Alpay'ın cinayet şüphelisi olduğu gerekçesiyle yakalanıp, gözaltına alınan Mehmet Can U. (19), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)
Haber-Kamera: Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ), (DHA)
Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, Alişan ile nişan atmış bu olay bir dönem magazin gündemine damga vurmuştu. Yeni aşka yelken açan Eda Erol, evlenmeye hazırlanıyor.