FatsaOrdu’da ‘patpat’ kazası; baba ve oğlu öldü

Ordu’da ‘patpat’ kazası; baba ve oğlu öldü

02.04.2024 - 19:21 | Son Güncellenme:

Ordu’da ‘patpat’ kazası; baba ve oğlu öldü

Ordu’da ‘patpat’ kazası; baba ve oğlu öldü

Mustafa KIRLAK/FATSA (Ordu), (DHA)- ORDU’nun Fatsa ilçesinde 'patpat' olarak bilinen tarım aracı kontrolden çıkarak yol kenarındaki bahçeye savruldu. Ağaca çarparak duran ‘patpat’ sürücüsü Aydoğan Güzelce (47) ile oğlu Eren (15) hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, akşam saatlerinde Kumru-Korgan karayolu Ayazlı Mahallesi’nde meydana geldi. Fatsa-Kumru yolunda seyir halinde bulunan Aydoğan Güzelce idaresindeki tarım aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bahçeye savruldu. Araç, ağaca çarparak durabildi. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptığı kontrolde sürücü Aydoğan ile oğlu Eren Güzelce’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Baba ile oğlunun cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Afra Saraçoğlu'ndan radikal karar! İşte yeni imajı
Afra Saraçoğlu'ndan radikal karar! İşte yeni imajı

Cadde | 22.04.2025 - 07:10

Son dönemin en popüler isimlerimden biri olan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu imaj değişikliğine gitti. Yeni saçlarını Instagram hesabından paylaşan Afra Saraçoğlu binlerce beğeni aldı.

Yazarlar