27.03.2025 - 15:27 | Son Güncellenme:
AA / Tevfik İşçi
KIRKLARELİ (AA) - Vize Kaymakamı Kemal Balaban "Aile Yılı" kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.
Balaban, hayatını kaybeden gazi İbrahim Soykan'ın ailesini evinde ziyaret etti.
Gazi eşi Aysun Soykan ile bir süre sohbet eden Balaban, ziyarette ailenin taleplerini dinledi.
Balaban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu yılın "Aile Yılı" ilan edilmesinin ardından başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.
Devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Balaban, ziyaretlerin süreceğini kaydetti.
- Altyapı çalışmaları
Babaeski ilçesinde altyapı çalışmaları devam ediyor.
Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Atatürk Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları inceledi.
Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Yayla, bölgede içme suyu şebeke hatlarının yenilendiğini söyledi.
Sağlıklı ve sürdürülebilir bir hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Yayla, "Vatandaşlarımızın temiz, sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimini sağlamak amacıyla başlattığımız bu çalışmada ekiplerimiz büyük bir özveriyle görev yapıyor. Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan belediye personelimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Yarışma programıyla ünlenen ve sonrasında sunuculuğa geçiş yapan Nursel Ergin, geçtiğimiz haftalarda kanserle mücadele ettiğini açıklamıştı. Ergin, tedavisinin bittiğinin müjdesini verdi.