BabaeskiBabaeski Lisesi inşaatında sona gelindi

Babaeski Lisesi inşaatında sona gelindi

14.11.2019 - 13:21 | Son Güncellenme:

Babaeski Lisesi inşaatında sona gelindi

Babaeski Lisesi inşaatında sona gelindi

Vahit İŞBAŞARAN/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Babaeski ilçesinde, 16 derslikli lise binasının yapımında sona gelindi.
Önceki yıllarda planlanan ve projeleri yapılan, ancak saha çalışmasına başlanılamayan birçok yatırım gibi ilçenin Hamidiye mahallesinde Vali Osman Bilgin’in talimatları ve destekleriyle bu yıl yapımına başlanan 16 derslikli Lise inşaatında çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 6.213.880,00 TL maliyetle 4 katlı ve 4.803 metre kare alan üzerine yapımı devam eden  okulda  480 öğrenci eğitim ve öğretim görecek. İnşaatı tamamlanmak üzere olan Babaeski Lisesi’nin en kısa zamanda eğitim ve öğretime açılacağı belirtildi.

KEŞFETYENİ
50.yaş doğum günü kutlaması başladı! Partisine ünlü yağdı
50.yaş doğum günü kutlaması başladı! Partisine ünlü yağdı

Cadde | 02.04.2025 - 14:34

2 Mayıs tarihinde 50 yaşına girecek olan David Beckham, doğum günü kutlamasına başladı. Miami'de doğum gününü kutlayan David Beckham'ı dünyaca ünlü isimler yalnız bırakmadı. Doğum günü partisine ünlüler adeta akın etti.

Yazarlar