KeşanEdirne’de ahır yangını; 6 inek ve 5 keçi öldü

Edirne’de ahır yangını; 6 inek ve 5 keçi öldü

16.03.2025 - 19:01 | Son Güncellenme:

Edirne’de ahır yangını; 6 inek ve 5 keçi öldü

Edirne’de ahır yangını; 6 inek ve 5 keçi öldü

Ünsal YÜCEL/ EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesine bağlı Suluca köyündeki bir ahırda çıkan yangında 6 inek ve 5 keçi öldü, yaklaşık 500 saman balyası da kullanılamaz hale geldi.

Haberin Devamı

Yangın, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Suluca köyünde bir ahırda çıktı. İhsan Kayan’a ait ahırda iddiaya göre elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangında sonucu ahır ve yaklaşık 500 saman balyası kullanılamaz hale gelirken, içerde bulunan 6 inek ve 5 keçi öldü. İtfaiye ekipleri 1 köpek ve 2 keçiyi ise kurtardı.

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da köye giderek, incelemede bulundu. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Survivor'da sürpriz açıklama! Yarışmacılar dondu kaldı
Survivor'da sürpriz açıklama! Yarışmacılar dondu kaldı

Cadde | 25.04.2025 - 13:05

Survivor son bölümde sürpriz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sözleri şoke etkisi yarattı.

Yazarlar