Levent Köprülü

Levent Köprülü

-

Tüm Yazıları

LEVENT KÖPRÜLÜ - Pandemi nedeniyle ilk kez tamamen dijital ortamda gerçekleştirilecek “Autoshow 2021 Mobility Fuarı”, bugün başladıo. 26 Eylül’e kadar sürecek fuarda, ziyaretçiler, otomobillerin ve hafif ticari araçların yanı sıra ilk kez tanıtılacak motosiklet ve scooterları “www.odd.org.tr/autoshow2021” internet adresinden ücretsiz olarak inceleyebilecek. 35 markanın 250’yi aşkın modelinin yer alacağı dijitalde Autoshow 7/24 açık kalacak, kaçırılan aktiviteler geriye dönük izlenebilecek, sadece laptop veya bilgisayarda değil mobil cihazlardan da erişim imkanı bulunacak. Telefon, tablet gibi tüm cihazlarda da uygulama indirmeden dijital fuar gezilebilecek.

Haberin Devamı

Hibritlerini ve mobilite çözümlerini sergiliyor

Toyota, Autoshow 2021 Mobility Fuarı’nda “Herkes için bir Toyota Hybrid var” temasıyla yerini alırken, dikkat çeken mobilite çözümlerini de sergiliyor. Fuarda hibrit teknolojili Yaris, Corolla HB, C-HR, Corolla Sedan, RAV4 ve Camry modellerinin yanı sıra “GR Yaris”i de tanıtıyor. Toyota, hafif ticari araçlarının yanı sıra otonom elektrikli araçlardan insansı robotlara kadar birçok prototip mobilite ürününe de yer veriyor.

Dijital Autoshow  ‘hızlı’ başladı

KONA EV’yi satışa sundu

Hyundai Assan, tamamen elektrikli B-SUV sınıfındaki KONA EV’yi Türkiye’de satışa sundu. Autoshow Fuarı’nda da sergilenen

KONA EV, full şarjla menzili ise 484 km olarak veriliyor. KONA EV müşterilerine ilk 5 bakım, Wallbox şarj ünitesi ve ayrıca 250 dk şarj da hediye ediliyor. KONA EV (100 KW) 487 bin TL, KONA EV (150 kW) ise 734 bin TL’ye satılıyor.

Dijital Autoshow  ‘hızlı’ başladı

Standına heyecan taşıdı

 

Premium otomobil üreticisi Lexus, 2021 Autoshow Mobility Fuarı’nda tüm yenilikleriyle yer alıyor. Lexus, yeni nesil “NX”, yenilenen “LS”, SUV modelleri “RX” ve “RX L”, “ES 300h Sedan”, “LC 500h Coupe”, “LC Convertible”, Lexus efsanesi “LFA” ve “LF-Z” konsept modelleriyle katıldı.

Dijital Autoshow  ‘hızlı’ başladı

Elektrikli modelleri sıraladı

Mercedes-Benz, markanın yeni elektrikli amiral gemisi “EQS” ve tamamen yeni C-Serisi  başta olmak üzere tam 10 modelini tanıtıyor.

Bunun dışında “EQ” markasından tamamen elektrikli “EQA”, “EQC”, yenilenen Mercedes-AMG GT Coupe, yeni Maybach S-Serisi, yenilenen “CLS”, “GLB”, “G-Serisi” ve konsept otomobil “Vision AVTR” da Autoshow 2021 Mobility’de yakından incelenebiliyor.

Haberin Devamı

Dijital Autoshow  ‘hızlı’ başladı

Yenilenen modelleriyle geldi

Skoda bu yıl ilk kez dijital olarak gerçekleştirilen fuarda yenilenen Kodiaq’ın yanı sıra  yeni Octavia, Kamiq, Karoq, Scala ve Superb’i de sergiliyor.

Dijital Autoshow  ‘hızlı’ başladı

Yüksek voltajlı 500 sahnede

Fiat, ürün gamındaki en güncel modeller ve teknolojilerle “Autoshow Mobilite Fuarı”nda yerini aldı.

“Egea Cross” ve Egea Ailesi, “Panda 4x4”, “Doblo Trekking”, elektrikli yeni “Fiat 500”, “500 Cabrio Dolcevita” ve 500X Sport’un sergilendiği Fiat standı “https://www.autoshowodd.com/fuar/fiat/ “adresinden ziyaret edilebilecek.

Dijital Autoshow  ‘hızlı’ başladı