Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Dostlukları eskiye dayanan Erol Sabancı ve Haydar Akın, uzun aradan sonra bir arkadaş davetinde karşılaşmışlardı. İki iş insanının bol kahkahalı neşeli sohbetlerine eşleri Belkıs Sabancı ve Güner Akın da eşlik etmişti.

Eskimeyen dostluk

Emekliliğin tadını çıkarıyordu

Yerli ilaç ve kozmetik sektöründe yaptığı çalışmalarla adından bahsettiren Dr. Cevdet Tuna, işleri oğlu Hakan Tuna’ya devrettikten sonra emekliliğinin tadını eşi Emel Hanım’la çıkarıyordu. Bir akşam yemeğinde karşılaştığım ailenin bu mutlu anını ölümsüzleştirmiştim.

Haberin Devamı

Eskimeyen dostluk

Kavuşma zamanı

O dönem yüksek öğrenimini İngiltere’de sürdüren Selahattin Baki, yaz tatili için İstanbul’a dönmüştü. Baki’nin annesi Nur Hanım da oğlunun gelişi onuruna Dragos’taki evlerinde geniş katılımlı bir ‘Hoş geldin’ daveti düzenlemişti.

Eskimeyen dostluk

Gala hazırlığı

Haldun Dormen’in kız kardeşi ve yıllarca Dormen Tiyatrosu’nun sahne ve kostüm tasarımlarını yapan Güler Yiğit, eşi Muhtar Yiğit ile bir davete katılmıştı. Etkinlikte dostu Yüksel Behlil’le karşılaşan Güler Hanım, yakında sahnelenmeye başlayacak bir oyunun gala hazırlıklarını anlatıyordu.

Eskimeyen dostluk

Kardeş dayanışması

İstanbul cemiyet hayatının sevilen kardeşleri Yasemin Kamhi ve Ayşegül Cinisli, eşleri Cefi Kamhi ve Nejat Cinisli ile Etiler Şamdan’da keyifli bir geceye başlangıç yapıyordu. Kız kardeşler, kahkahalarıyla görenlere neşe kaynağı olmuştu.

Eskimeyen dostluk