Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

“Hayırdır koçum, sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antrenmandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbolseverler aklını alır, neye uğradığını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!”

EURO 2024’te Türkiye, Portekiz’e 3-0 yenildikten sonraki antrenmanda Arda Güler’den sarı yeleği alıp, Yusuf Yazıcı’ya veren Türkiye Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkındaki bu satırları yazan müzik dünyamızın yıldız isimlerinden Mustafa Sandal.

Haberin Devamı

Her Türk vatandaşı gibi Mustafa Sandal da sahada kötü sonuçlar alınca takımın bir numaralı sorumlusu olan teknik direktörü eleştirme hakkına sahip.

Ancak bu sanatçı Mustafa Sandal da olsa hiç kimse Montella’ya ‘kukla kılıklı antrenör’ diye hitap etmemeli.

Mustafa Sandal bu nasıl üslup

Ali Eyüboğlu, İclal Aydın

İclal Aydın’ın çifte heyecanı

Sosyal medyada sörf yaparken baktım cumartesi günü saat 14.00’da İclal Aydın’ın imza günü var Sakarya’nın Serdivan ilçesinde. Kartepe’den Serdivan yarım saatlik mesafede olunca İclal Aydın’a bir sürpriz yapayım dedim.

Serdivan AVM’deki imza gününün ardından Tunatan’da oturup, bir şeyler atıştırıp, sohbet ettik.

İstanbul’u terk edip, Urla’ya yerleşen, ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin çekimleri boyunca Ayvalık’ta yaşayan Aydın’ın son durağı Yeni Foça’nın bir köyü oldu. Aydın, Sakarya’daki işi biter bitmez soluğu Foça’da aldı. Çünkü Budapeşte’de okuyan 22 yaşındaki kızı Zeynep Lal, annesiyle hasret gidermeye gelmişti. Aydın’da ayrıca, 24 Haziran’da raflardaki yerini alan ‘Salkım Sokak No:3’ adlı yeni kitabının heyecanı vardı.

Taylor konserine ünlüler akın etti!

Üç gündür Londra’da Taylor Swift fırtınası esiyor... Wembley Stadyumu’nu üst üste üç gece tıklım tıklım dolduran şarkıcının son konserine ünlü akını vardı. Sahnede sevgilisine eşlik eden Travis Kelce, şarkıcıyı kucağına alıp, taşıdı.

Bir gece önce Londra’daki konserinde Galler Prensi William ve çocuklarıyla selfie yapan, kendisini en önden izleyen Mila Kunis’i sahnede diz çökerek, öpen Swift’in üçüncü gecesinde sevgilisi Travis Kelce, koreografi gereği terlerini sildiği şarkıcıyı kucağında taşıdı.

Haberin Devamı

Yıl sonu bitecek 152 konserlik stadyum turundan 2 milyar dolardan fazla gelir elde edecek şarkıcıyı, Wembley’de dinlemeye gelenler arasında Tom Cruise, Hugh Grant, Paul McCartney, Andrew Scott, Cate Blanchett, Ruby Stokes, Sophie Turner, Bon Jovi, Ellie Goulding, Gracie Abrams, Zawe Ashton ve Liam Hemsworth gibi ünlüler de vardı.

Hayranları, Swift’in şarkıları eşliğinde dans eden ünlü yıldızların bolca videolarını çekip, sosyal medyadan paylaştı.

Hugh Grant (63), konserden sonra X hesabından, “Sevgili Taylor Swift, inanılmaz bir şovun var, harika ve misafirperver bir ekibin var. Devasa olsa da (Travis Kelce’in boyu 1.96 m) mükemmel bir erkek arkadaşın var. Yaşlanan Londralı bu çocuk çok teşekkür ediyor sana” diye yazdı.

GÜNÜN SÖZÜ

“Dostluk, dostunuz haklıyken değil, haksızken onunla birlikte olabilmektir.” (Andre Malraux)