TeknolojiWhatsApp süreli mesaj özelliği nedir, nasıl etkinleştirilir? WhatsApp süreli mesaj özelliği nasıl kapatılır?

WhatsApp süreli mesaj özelliği nedir, nasıl etkinleştirilir? WhatsApp süreli mesaj özelliği nasıl kapatılır?

04.04.2021 - 13:42 | Son Güncellenme:

WhatsApp popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. WhatsApp'ta mesajlaşma, görüntülü konuşma gibi birçok detay bulunuyor. WhatsApp'ın süreli mesaj özelliği ise kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki WhatsApp'ın süreli mesaj özelliği nedir ve nasıl etkinleştirilir?

WhatsApp süreli mesaj özelliği nedir, nasıl etkinleştirilir WhatsApp süreli mesaj özelliği nasıl kapatılır

WhatsApp'ta çeşitli özellikler bulunuyor. Mesajların iletilme ve okunma bilgisi olmak üzere kullanıcılar için birçok özellik yer alıyor. WhatsApp'ın bir diğer özelliği ise süreli mesajdır. Süreli mesaj uygulaması ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki WhatsApp'ın süreli mesaj özelliği nedir

Haberin Devamı

WHATAPP SÜRELİ MESAJ ÖZELLİĞİ NEDİR?

Süreli mesajlar özelliğini etkinleştirerek WhatsApp üzerinden süreli mesaj gönderebilirsiniz. Bu özellik etkinleştirildiğinde, bireysel sohbette ya da grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlar yedi gün sonra kaybolur. Yaptığınız en güncel seçim sohbetteki tüm mesajlar için geçerli olur. Bu ayar, sohbette daha önce gönderdiğiniz veya aldığınız mesajları etkilemez. Bireysel sohbetlerde, her iki kullanıcı da süreli mesajları etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir. Grup sohbetlerinde, süreli mesajlar yalnızca grup yöneticileri tarafından etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir.

SÜRELİ MESAJ ÖZELLİĞİ NASIL ETKİNLEŞTİRİLİR?

Bireysel bir sohbette her iki kullanıcı da süreli mesajları etkinleştirebilir. Bu özellik etkinleştirildiğinde, sohbetteki mesajlar yedi gün sonra kaybolur.

Haberin Devamı

WhatsApp sohbetini açın.
Kişinin adına dokunun.
Süreli mesajlar’a dokunun.
Sorulursa DEVAM’a dokunun.
Açık’ı seçin.

SÜREKLİ MESAJ ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR?

Her iki kullanıcı da istediği zaman süreli mesajları devre dışı bırakabilir. Bu özellik devre dışı bırakıldığında, sohbette gönderilen mesajlar artık kaybolmaz.

WhatsApp sohbetini açın.
Kişinin adına dokunun.
Süreli mesajlar’a dokunun.
Sorulursa DEVAM’a dokunun.
Kapalı’yı seçin.