TeknolojiSamsung Tablet Pazarında Çığır Açacak mı?

Samsung Tablet Pazarında Çığır Açacak mı?

18.10.2016 - 15:44 | Son Güncellenme:

Samsung tablet patent başvuruları bir hayli ilgi çekici

Samsung Tablet Pazarında Çığır Açacak mı

Samsung tablet konusunda ciddi bir farklılık yaratmanın peşinde. Patent başvurularına bakınca açıkçası tablet konusunda bu bir devrim olabilir.

Haberin Devamı

Samsung da diğer markalar gibi katlanabilen ekranlar ve mobil ürünler ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaların en önemli kanıtı ise Samsung’un yaptığı patent başvuruları hele yeni patent başvurusu öyle farklı öyle dikkat çekici ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Tablet pazarını baştan sona yeniden yaratmayı hedefleyen bu başvurunun detaylarında istediğinizde bir dosya gibi katlayabileceğiniz ve üç farklı şekilde kullanılabilen bir tablet yer alıyor. Bu sayede daha geniş ekranlı bir tablet olabilecek ve istediğiniz zaman bir notebook ya da mobil bir masaüstü cihaz olabiliyor.

Bu patentin kullanıcılara ulaşabilmesi için ekran ve batarya konusunda da Samsung’un çığır açması gerekiyor. Ekran konusunda Samsung epey yol kat etti ama batarya konusunu bilemiyoruz zira batarya konusu markanın hassas karnı. Bu yenilenmiş farklılaşmış tableti kullanacağımız günleri iple çekiyorum.

Yazarlar