TeknolojiiPhone SE hangi tarihte satışa sunulacak?

iPhone SE hangi tarihte satışa sunulacak?

25.03.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

Apple bu hafta başında düzenlediği bir etkinlikle yeni nesil akıllı telefonu iPhone SE‘yi tanıttı. Peki bu telefon hangi tarihte satışa sunulacak?

iPhone SE hangi tarihte satışa sunulacak

2015 yılı içinde 30 milyon adet 4 inç ekran boyutuna sahip telefon satan Apple‘ın eski nesil iPhone‘lara göre çok daha güçlü olan yeni bir model yaparak iPhone SE‘yi çıkarmasını takdirle karşıladık. Apple‘ın lansmanını değerlendirdiğimiz video incelememizi aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Atom karınca olarak adlandırabileceğimiz iPhone SE, 4 inç akıllı telefon segmentini tam anlamıyla baştan yazıyor. Android ekosisteminde artık neredeyse hiç kullanılmayan 4 inç akıllı telefon segmentinin de kısa süre içinde geri geleceği öngörüsünde bulunmak ne denli yanlış olur bunu da zaman gösterecek.

Türk Telekom markası yaptığı bir açıklama ile yeni modelin 8 Nisan‘dan itibaren Türk Telekom mağazalarından satışa sunulacağını duyurdu. Açıklamada ön sipariş sürecinden bahsedilmese de bizim tahminimiz 1 Nisan tarihinden itibaren Türk Telekom online mağazalarından ön sipariş sürecinin başlayacağı yönünde.