TeknolojiInstagram, Windows 10 İçin Yeni Özellik Ediniyor

Instagram, Windows 10 İçin Yeni Özellik Ediniyor

31.07.2016 - 17:27 | Son Güncellenme:

Popüler sosyal medya platformu Instagram, güncellediği Windows 10 sürümüne yeni bir özelliği dahil etmiş durumda. İşte detaylar…

Instagram, Windows 10 İçin Yeni Özellik Ediniyor

2012 yılında Facebook tarafından satın alınan Instagram, yoluna hızlı bir şekilde gelişerek devam etti. En son tasarım alanında baştan aşağı değişime uğraması ile gündem konusu olan platform, şimdilerde Dünya’nın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Nitekim geliştirici ekip de bu denli popüler olan bir platformu her daim güncel tutmaya ve yeni özellikler ile birlikte güncellemeye özen gösteriyor. En son Windows 10 sürümü yayımlanan uygulamanın şimdilerde bu cephede yeni özellikler edinmesi ise gündem konusu olmuş durumda. Zira Windows 10 Mobile kullanıcılarını dahi unutmayan geliştirici ekip, Microsoft’un son nesil işletim sistemi adına yeni özellikleri sosyal medya uygulaması içerisine dahil etmiş bulunmakta. Yeni özellikleri kullanmak için son güncellemeyi indirip kurmak yeterli.

Haberin Devamı
Continuum Desteği Geldi

Güncelleme hakkında yapılan resmi açıklamaya göre artık Instagram Windows 10 uygulaması, Continuum özelliğini desteklemeye başladı. Bunun yanın ise video oynatma özelliğini de iyileştiren geliştirici ekip, senkronizasyonda olası kaymaların yaşanmasını ve ses konusunda uygulamanın hata vermesini engelliyor. Ayrıca klavye öneri sistemi de iyileştirilen özellikler arasında.

Büyük Bir Güncelleme Daha Geliyor

Bahsi geçen Windows 10 güncellemesinin yanı sıra uygulamanın tüm sürümlerini kapsayan yeni ve büyük bir güncellemenin de yolda olduğu belirtiliyor. Son aylarda bu konuya eğilen geliştirici ekip, henüz detayları bilinmeyen güncellemeyi kısa bir süre sonra yayımlamayı hedeflemekte.