TeknolojiHTC ve Samsung, Çin’e Özel Telefonlarını Duyurdu

HTC ve Samsung, Çin’e Özel Telefonlarını Duyurdu

29.12.2015 - 11:55 | Son Güncellenme:

Aylar süren dedikoduların ve sızıntıların ardından HTC ve Samsung bugün sadece Çin'e özel olan telefonlarını duyurdu. 5.5 inç büyüklüğünde olan HTC One X9 full HD ekrana sahip

HTC ve Samsung, Çin’e Özel Telefonlarını Duyurdu

Aylar süren dedikoduların ve sızıntıların ardından HTC ve Samsung bugün sadece Çin'e özel olan telefonlarını duyurdu. 5.5 inç büyüklüğünde olan HTC One X9 full HD ekrana sahip. 6 çekirdekli MediaTek işlemciden gücünü alan telefon 3 GB belleğe sahip. 370 dolar fiyatına satılacak olan telefonun depolama alanı 32 GB ancak 2 TB'a kadar microSD kart destekliyor. Telefon 13 megapiksel kameraya ve optik görüntü sabitlemeye sahip telefon One A9 ile aynı kamera özelliklerini paylaşıyor. 5 megapiksel ön kameraya sahip telefonun 3.000 mAh bataryası bulunmakta.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy A9 boyut ve güç olarak aynı özelliklere sahip 6 inç Super AMOLED ekrana sahip olan telefonda 4.000 mAh batarya bulunmakta. Ayrıca A9'da 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera bulunuyor. 6 çekirdekli Snapdragon işlemciye sahip telefonda 3 GB bellek ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. A9 ise 128 GB'a kadar microSD kart destekliyor ve fiyatı henüz belli değil.

Yazarlar