TeknolojiFacebook Uygulaması Nihayet Windows 10’da

Facebook Uygulaması Nihayet Windows 10’da

21.06.2016 - 15:33 | Son Güncellenme:

Dünya’nın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook, nihayet Windows 10 işletim sistemi için beklenen uygulamasını yayımlamış durumda…

Facebook Uygulaması Nihayet Windows 10’da

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerine lisanslı bir şekilde sahip olanlar için ücretsiz bir şekilde yayımlanmış olan Windows 10, hızlı bir şekilde uygulama desteğine sahip olmaya başlamıştı. Nitekim birçok geliştirici, kendi uygulamalarını yeni sisteme entegre etmek adına hızlı bir şekilde çalışma sergilemiş ve bunun neticesinde Windows uygulama mağaza 10. Sisteme özel uygulamalara ev sahipliği yapmaya başlamıştı. Bunun en büyük örneğini ise çok kısa bir süre önce bizlere Facebook gösterdi. Dünya’nın en popüler sosyal medya mecralarından biri olan Facebook, kendi uygulamasını nihayet Windows 10 kullanıcıları ile buluşturmuş bulunmakta.

Haberin Devamı
Uygulama Resmi Olarak Yayımlandı

Windows 10’un yayımlandığı günden bu yana 3. Parti aplikasyonlar ile birlikte kullanım imkanı bulunan sosyal medya platformunun resmi uygulaması ise nihayet görücüye çıkmış durumda. Bir süredir denenme sürecinde olan ve sınırlı bir kitle tarafından kullanılan uygulamayı an itibariyle mağaza üzerinden indirip cihazınıza kurabilirsiniz.

Mobil Platformlar İçin de Kullanılabilir Durumda

Açıklanan bilgilere göre bahsi geçen uygulama, sadece Windows 10 sistemine sahip masaüstü cihazlar için kullanılmıyor. Aynı zamanda aplikasyonu diğer cihazlar için geliştiren firma, Windows 10 Mobile sistemine sahip akıllı cihazlar için de uygulamayı kullanılabilir kılmış bulunmakta. Aplikasyonu kullanmak için resmi mağazayı ziyaret etmeniz ve buradan indirme işlemini gerçekleştirmeniz yeterli.