TeknolojiAndroid Telefonlarda 4.5 G Nasıl Açılır? 4,5 G Nasıl Aktifleştirilir?

Android Telefonlarda 4.5 G Nasıl Açılır? 4,5 G Nasıl Aktifleştirilir?

10.04.2021 - 04:14 | Son Güncellenme:

Android işletim sistemine sahip olan telefonların kullanım oranları oldukça yüksektir. Birçok kullanıcı tarafından android işletim sistemine sahip cihazlar kullanılmaktadır. Android telefon kullanıcıları tarafından en fazla araştırılan konulardan birisi de 4.5g’nin aktifleştirilmesi olarak ifade edilebilir. Android telefonlarda 4.5 g nasıl açılır? 4,5 g nasıl aktifleştirilir? Android telefonlarda 4.5 g aktifleştirilmesi ile ilgili olarak tüm detayları sizler için derledik.

Android Telefonlarda 4.5 G Nasıl Açılır 4,5 G Nasıl Aktifleştirilir


Android telefonlarda bulunan 4.5 g bir mobil iletişim hizmeti olarak bilinmektedir. Telefon kullanıcıları cep telefonlarından 4.5 g hizmetini aktifleştirerek daha hızlı bir şekilde internet kullanabilirler. Aynı zamanda daha kaliteli telefon görüşmeleri yapılmasına da olanak sağlayan bir iletişim hizmeti olarak ifade edilebilir.

Android Telefonlarda 4.5 G Nasıl Açılır?

Android işletim sistemine sahip olan telefonlarda 4.5 g hizmetini aktifleştirmek için cep telefonlarının ayarlar kısmına girilmesi gerekmektedir. Ayarlar bölümüne girdikten sonra mobil ağlar kısmını bulmanız gerekmektedir. Mobil ağlar kısmından istediğiniz şebeke modunu aktifleştirmeniz mümkündür. İsterseniz otomatik bağlantı seçeneğini seçebilirsiniz. İsterseniz de sadece 4.5 g hizmetini aktifleştirebilirsiniz.

4.5 g hizmetini aktifleştirmek için şebeke modu menüsü içerisinde LTE yazan ibareyi seçmeniz gerekmektedir.

Android Telefonlarda 4.5 G Nasıl Aktifleştirilir?

Android telefonlarda 4.5 G aktifleştirmek aslında oldukça kolay bir işlemdir. Cep telefonu kullanıcıları bir kaç basit işlem uygulayarak telefonlarında 4.5 g hizmetini aktifleştirebilirsiniz. Öncelikli olarak belirtilmesi gerekir ki tüm android telefonlarda işlem isimleri farklılık gösterebilmektedir. Siz de akıllı cep telefonunuzun ayarlar bölümüne girerek hızlı bir şekilde 4.5 g hizmetini aktifleştirebilirsiniz. Ayarlar kısmında bulunan şebeke moduna girerek LTE yazan kısmı işaretlemeniz ve onaylamanız durumunda da telefonunuzun şebeke ayarını gerçekleştirmiş olursunuz.

Android telefonlarda 4.5 g servisini aktifleştirmek için aynı zamanda kullandığınız hattın müşteri temsilcisi ile de iletişime geçebilirsiniz. Şebeke değişikliği yapmak istediğinizi belirterek eğer kullandığınız hat 4.5 g hizmetini destekliyor ise kolaylıkla siz de aktifleştirme talebinde bulunabilirsiniz. Online işlemler üzerinden de şebeke değişikliği yapmak bir diğer seçenek olarak ifade edilebilir. Siz de istediğiniz seçeneği değerlendirerek 4.5 g hizmetini aktifleştirmeyi tercih edebilirsiniz.