TeknolojiAcer, Aspire V Nitro Serisi İle Hızına Hız Kattı!

Acer, Aspire V Nitro Serisi İle Hızına Hız Kattı!

14.12.2015 - 17:54 | Son Güncellenme:

Acer yenilenmiş Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarları ile daha yüksek hız sunuyor! Acer, 6. nesil Intel Core işlemciler barındıran performans güç merkezi Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlarını yeniledi. Yenilenmiş Aspire...

Acer, Aspire V Nitro Serisi İle Hızına Hız Kattı

Acer yenilenmiş Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarları ile daha yüksek hız sunuyor! Acer, 6. nesil Intel Core işlemciler barındıran performans güç merkezi Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlarını yeniledi. Yenilenmiş Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlar son USB 3.1 Type-C bağlantı noktasını desteklerken, “Black Edition” Aspire V Nitro modelleri Thunderbolt'u 40Gbp'ye kadar hızlarla USB Type-C'ye taşıyan Thunderbolt 3'ü destekliyor.

Haberin Devamı

Tüm modeller, diğer 802.11ac ürünleriyle karşılaştırıldığında üç kata kadar daha hızlı indirme sağlayan Qualcomm VIVE 2x2 802.11ac Wi-Fi ve Qualcomm MU | EFX MU-MIMO teknolojisine sahip. MU-MIMO ağları aynı anda birden çok cihaza hizmet sunabiliyor ve böylece birden çok cihazda daha yüksek verimlilik elde edilebiliyor.

Yenilenen dizüstü bilgisayarlar en son USB 3.1 Type-C bağlantı noktası ve sektör lideri 2x2 MU-MIMO kablosuz teknolojisini destekliyor Hem 17 inç hem de 15 inç Aspire V Nitro modellerinin yenilikleri arasında ince kesim kenar tasarımı ve ölü bölgesiz 360 derece WİFİ kapsaması için çığır açan yuvalı anten tasarımı yer alıyor. Görsele tıklayarak büyük boyutunda görebilirsiniz.