BeşiktaşTrabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası Portekiz'de Rafa Silva tepkisi: Bu ikinci kez oldu

Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası Portekiz'de Rafa Silva tepkisi: Bu ikinci kez oldu

16.09.2024 - 10:18 | Son Güncellenme:

Trabzonspor maçında Beşiktaş'ın yıldızının Edin Visca tarafından sert bir müdahaleye maruz kalması, Portekiz'de manşetlere çıktı.

Trabzonspor-Beşiktaş maçında Edin Visca'nın Rafa Silva'ya sert müdahalesi maça damga vurdu. Hakem Ali Şansalan, VAR müdahalesinin ardından Boşnak futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı

FEYYAZ UÇAR'IN İSYANI
Dev maçın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Rafa Silva'ya yapılan sert faullere isyan ederek, "Rafa Silva'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek? Kırmızı kart çözüm değil! Bu adamın futbol hayatı bitecekse, biz ne yapacağız? Çok ciddi bir yatırım yaptık, Allah'tan VAR müdahale ediliyor" ifadelerini kullandı.

PORTEKİZ BASINI DA DİKKAT ÇEKTİ
Portekiz'in önde gelen spor siteleri de Rafa Silva'ya yapılan sert faullere dikkat çekerek Feyyaz Uçar'ın açıklamalarına yer verdi. A Bola sitesi "Rafa Silva bir başka sert müdahaleye maruz kaldı" başlığını kullandığı haberinde şu ifadelere yer verdi:

Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası Portekizde Rafa Silva tepkisi: Bu ikinci kez oldu

Beşiktaş'ın Pazar günü Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldığı maç, Rafa Silva'nın ciddi bir sakatlık geçirme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bir başka maç oldu. Portekizli oyuncu 12. dakikada Edin Visca tarafından çok sert bir müdahaleye maruz kaldı ve ancak VAR tarafından analiz edildikten sonra Trabzonsporlu orta saha oyuncusu kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

Beşiktaş bir kişi fazla oynamasına rağmen maçı berabere bitirdi. Bununla birlikte, Rafa Silva'nın sert müdahaleleri tekrarlandı ve bu da Beşiktaş yöneticisi Feyyaz Uçar'ın öfkesine neden oldu; Uçar maçın sonunda Portekizli oyuncuya “tekme atmayı ne zaman bırakacaklarını” sordu.

RECORD: BEŞİKTAŞ, RAFA İÇİN ENDİŞELİ
Portekiz'in bir diğer ünlü spor sitesi Record, "Beşiktaş, Rafa Silva için endişeli" başlığını okuyucularına aktardı. Haberde, "Sonuçta, İstanbul kulübü yetkilileri arasında endişeye neden olan şey, Rafa'ya yapılan bir müdahalenin ardından verilen direkt kırmızıydı" denildi.