TrabzonsporTrabzonspor - Beşiktaş maçında kırmızı tartışması! Masuaku tepkisi

Trabzonspor - Beşiktaş maçında kırmızı tartışması! Masuaku tepkisi

15.09.2024 - 21:20 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Maçta Edin Visca kırmızı kart çıkarken Trabzon cephesi Beşiktaşlı ismin yaptığı harekete tepki gösterdi. Trabzon Başkanı Ertuğrul Doğan maç sonu konuştu.

Trabzonspor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı yüksek tempoda geçerken gösterilen kırmızı kart oyunun kaderini belirledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Beşiktaş maçında kırmızı tartışması Masuaku tepkisi

KIRMIZI KART KARARI
Bordo-mavili takımda Edin Visca, Rafa Silva'ya faul yaptı. Hakem Ali Şansalan, VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu ekranda izledi. Hakem Ali Şansalan, pozisyonu izledikten sonra Visca'ya 13. dakikada kırmızı kart gösterdi, Trabzonspor 10 kişi kaldı. Edin Visca, Süper Lig'de Trabzonspor - Beşiktaş rekabeti tarihindeki en erken kırmızı kartı gördü.

Trabzonspor - Beşiktaş maçında kırmızı tartışması Masuaku tepkisi

TRABZON DA KIRMIZI BEKLEDİ
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku, bu pozisyonda sarı kart gördü. Trabzonspor teknik heyeti ve oyuncular, kırmızı kart bekledi.

BAŞKAN DOĞAN'DAN VAR TEPKİSİ
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan maç sonunda pozisyonla ilgili olara: "Visca'nın kırmızı kartı doğru karardı. Ancak aynı VAR benzer pozisyonda ne hikmetse devreye girmedi. Hakem tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Anlamak çok zor." dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Beşiktaş maçında kırmızı tartışması Masuaku tepkisi

BEŞİKTAŞ PENALTI BEKLEDİ
Beşiktaş, ilk yarıda penaltı bekledi. Trabzonspor ceza sahasında Stefan Savic ile Ciro Immobile arasında ikili mücadele yaşandı. Immobile yerde kaldı ve penaltı bekledi. Karşılaşmanın orta hakemi Ali Şansalan oyunun devam etmesini istedi.

Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medyada pozisyonda penaltı kararı verilmemesine tepki gösterdi.

Yazarlar