BeşiktaşBeşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan jet hakem yanıtı: Mağdur biziz

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan jet hakem yanıtı: Mağdur biziz

15.09.2024 - 22:45 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 1-1 berabere kaldığı Trabzonspor maçı sonrası siyah-beyazlı yönetici Feyyaz Uçar maç sonu açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşta Feyyaz Uçardan jet hakem yanıtı: Mağdur biziz

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 1-1 berabere kaldığı Trabzonspor maçı sonrası siyah-beyazlı yönetici Feyyaz Uçar maç sonu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

FEYYAZ UÇAR'DAN BAŞKAN DOĞAN'A YANIT: MAĞDUR BİZİZ
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın "Hakemin yaptığı tek eksik şey bir şey vardı. Bence sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı çok daha rahat olurdu." sözlerine Feyyaz Uçar cevap verdi.

"Bizim formamız siyah-beyaz, hakemde öyle bir forma görmedik. Mağdur biziz! İki pozisyonumuz var, Masuaku'nun pozisyonu var! O da tartışılacaktır, hakem yorumcuları gerekeni söyler."

SİLVA'YA ATILAN TEKMELER NE ZAMAN BİTECEK
"Rafa Silva'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek? Kırmızı kart çözüm değil! Bu adamın futbol hayatı bitecekse, biz ne yapacağız? Çok ciddi bir yatırım yaptık, Allah'tan VAR müdahale ediliyor."

"Ciro Immobile'ye yapılan bir müdahale var, bize göre penaltı. Hakemden biz de memnun değiliz. Biz hakemden 50 yıldır memnun değiliz! Rakibe birçok pozisyonda kart göstermedi, mağduruz! Bu iş böyle nasıl devam edecek?"