Trabzonspor Sürpriz isim Bibras Natkho!

Sürpriz isim Bibras Natkho!

30.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili ekip, İsrailli orta saha oyuncusu ile anlaşmaya vardı.

Sürpriz isim Bibras Natkho

Trabzonspor, bonservisi elinde bulunan İsrail Milli Takımı’nın da formasını giyen müslüman orta saha oyuncusu Bibras Natkho’nun transferinde sona yaklaştı. Bordo-mavili kulübün prensipte anlaşmaya vardığı Vahid Halilhodzic’in ısrarla istediği oyuncuların başını çeken 26 yaşındaki oyuncunun transferinde olumlu gelişmelerin yaşandığı ve imzaların an meselesi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

4 sezon görev yaptığı Rusya’nın Rubin Kazan Kulübü tarafından geçtiğimiz sezonun devre arasında Yunanistan’ın PAOK takımına kiralanan Bibras Natkho’nun bonservisinin elinde olduğu bildirildi. Bu yüzden hızlı davranan bordo-mavili yöneticiler, Natkho’yla yıllık ücreti konusunda anlaşmaya vardı.

Menajerinin istediği imza parası konusunda Natkho’dan kolaylık isteyen yönetim, eldeki yabancıları gönderdikten sonra resmi açıklama yapacak.

Adrian’ın parası geldi

Bordo-mavili kulübün Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına 3 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ile sattığı Adrian’dan gelen 2 milyon euro, kulübün kasasına girdi. Kalan 1 milyon 250 bin euroyu ise banka teminatı olarak alan Trabzonspor, yıl sonuna kadar bu parayı da tahsil edecek. Yönetimin Adrian’dan gelen parayla yeni transfer ettiği oyuncuların bonservis bedeli ve peşinatlarının bir bölümünü ödediği belirtildi.

Yazarlar