SamsunsporKulüplerden Ali Koç açıklamaları

Kulüplerden Ali Koç açıklamaları

18.08.2024 - 10:52 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden, Göztepe maçında yaşanan Ali Koç'a saldırı olayıyla ilgili açıklamalar geldi...

Kulüplerden Ali Koç açıklamaları

Göztepe'nin Fenerbahçe'yi konuk ettiği maç olaylı geçti. Göztepeli görevli, Başkan Ali Koç'a arkadan iterek saldırdı. Koç, taraftarlar tarafından da şişe yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Samsunspor'dan olayların ardından Koç'la ilgili paylaşım geldi:

"Türk futbolunda şiddetin her zaman karşısında durduğumuzu belirtir; Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a yapılan saldırıyı şiddetle kınar, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. 2024/25 futbol sezonu özelinde, Türk futbolunun tüm paydaşlarını birlik, bütünlük ve sükunete davet ederiz."

Fatih Karagümrük'ten de konuyla ilgili açıklama geldi:

"17.08.2024 tarihinde oynanan Göztepe - Fenerbahçe müsabakasında yaşanan 'kabul edilemez' olaylardan dolayı derin üzüntü duyduk. Fenerbahçe Kulübüne ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Kasımpaşa'da olaya sessiz kalmadı:

Haberin Devamı

"Göztepe'nin değerli yöneticilerinin ve gerçek taraftarlarının da asla kabul edemeyeceği bu olay karşısında hiç kimse "bana ne" diyemez. Kasımpaşa Spor Kulübü olarak, Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a yönelik saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm spor camiasını sağduyuya davet ederiz."

Konyaspor'dan 'Geçmiş olsun' mesajı:

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada; Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a yönelik gerçekleştirilen ve Göztepe camiasına isnat edilemeyecek üzücü saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Konyaspor Kulübü, dün olduğu gibi bugün de şiddetin karşısındadır. Altını çizerek ifade etmemiz gerekir ki, birlik ve beraberlik ruhuna ihtiyacımız vardır. Oluşturacağımız sağduyu ve bütünlük ortamı, futbolumuzun gelişimine şüphesiz katkı sağlayacaktır. Futbolumuzun tüm paydaşlarını sağduyuya davet ediyoruz.