İspanya La LigaReal Madrid'de Süper Kupa öncesi Ancelotti'den Arda Güler'e uyarı!

Real Madrid'de Süper Kupa öncesi Ancelotti'den Arda Güler'e uyarı!

13.08.2024 - 08:58 | Son Güncellenme:

UEFA Süper Kupa'da Atalanta ile karşılaşacak olan Real Madrid hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Carlo Ancelotti, karşılaşma öncesi Arda Güler'e uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Real Madridde Süper Kupa öncesi Ancelottiden Arda Gülere uyarı

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Real Madrid, UEFA Süper Kupa'da Atalanta ile karşılaşmaya hazırlanıyor. İspanyol devinde çalışmalar devam ederken Teknik Direktör Carlo Ancelotti, mücadele öncesi Arda Güler'le konuştu.

Haberin Devamı

KAMPIN YILDIZI

EURO 2024'te gösterdiği performans sonrası Real Madrid'in hazırlık maçlarına ilk 11'de başlayan Arda Güler performansıyla göz doldurmuş, sakatlık riskine karşı ise Endrick'le beraber Chelsea maçında oynatılmamıştı. Biten Amerika kampının ardından da Güler antrenmanlarda parmak ısırtmaya devam ediyor.

Yeteneklerini idmanlarda da sergileyen genç yetenek son olarak takımın yeni transferi Mbappe'den de övgü almıştı. Genç yetenek sezon öncesi hazırlık maçları sonrası gözünü Süper Kupa'ya çevirdi. 

Real Madridde Süper Kupa öncesi Ancelottiden Arda Gülere uyarı

SÜPER KUPA PLANI HAZIR

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Atalanta ile oyanayacakları UEFA Süper Kupa maçı öncesi planını hazırladı.

ARDA GÜLER'LE GÖRÜŞTÜ

Arda Güler'in en zorlu maçlarda kilit rol oynayacağını düşünen İtalyan teknik adam Atalanta maçı öncesi genç yetenekle görüştü ve uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Atalanta maçında Arda'ya süre alacağını söyleyen Ancelotti, genç yeteneğe hazır olmasını söyledi:

Hazır olmanı istiyorum, takım için önemli olacaksın ve garip bir şey olmazsa Atalanta'ya karşı oldukça fazla süre alacaksın.