GalatasarayGalatasaray'dan Jhon Arias operasyonu! Transfer için resmi teklif

Galatasaray'dan Jhon Arias operasyonu! Transfer için resmi teklif

13.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Kolombiyalı kanat oyuncusu için Fluminense’ye 10 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Davinson Sanchez’in vatandaşı olan Arias’ın sarı-kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı aktarıldı.

Galatasaraydan Jhon Arias operasyonu Transfer için resmi teklif

Galatasaray, Brezilya’da Fluminense takımının formasını giyen Jhon Arias’ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar daha önce de gündemlerine gelen Kolombiyalı kanat oyuncusu için resmi teklifte bulundu.

Haberin Devamı

Sağ ve sol kanatta görev yapabilen ayrıca zaman zaman 10 numara pozisyonunda da forma giyen 26 yaşındaki yetenekli futbolcu hız ve tekniği ile dikkat çekiyor. Teknik Direktör Okan Buruk’un 1.68 boyundaki başarılı futbolcuyu ısrarla istediği, Brezilya ekibin 15 milyon bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. Galatasaray’ın ise Arias için 10 milyon euroyu gözden çıkarıdığı bildirildi.

Galatasaraydan Jhon Arias operasyonu Transfer için resmi teklif

Copa America’daki başarılı performansı ile dikkat çeken ve aynı zamanda Davinson Sanchez’in vatandaşı olan Arias’ın da sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığı belirtildi. Fluminense ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Arias, Kolombiya formasıyla final oynadığı Copa America’da 6 maçta 2 asiste imza atmıştı.

36 GOL, 40 ASİST

Haberin Devamı

Güncel bonservis değeri 14 milyon euro olan Jhon Arias, Fluminense’nin en etkili hücum kozları arasında yer alıyor. Kolombiyalı futbolcunun 176 resmi maçta 36 gol, 40 asisti bulunuyor.

Galatasaraydan Jhon Arias operasyonu Transfer için resmi teklif

SANCHEZ ŞOKU

Galatasaray, sağ üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilen Davinson Sanchez’in tedavisine başlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Hatayspor karşılaşmasının son bölümünde sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve maç sonrasında yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Davinson Sanchez’in tedavisine başlanmıştır” denildi. Yıldız futbolcunun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Bu arada Galatasaray Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti.