FenerbahçeAntalyaspor'da Alex de Souza'nın hedefinde iki Fenerbahçeli var

Antalyaspor'da Alex de Souza'nın hedefinde iki Fenerbahçeli var

13.08.2024 - 14:13 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunda ilk hafta geride kaldı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Antalyasporda Alex de Souzanın hedefinde iki Fenerbahçeli var

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon start alırken, kulüplerin transfer çalışmaları devam ediyor.

ANTALYASPOR'DAN CRESPO VE ZAJC HAMLESİ!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Miguel Crespo ve Miha Zajc'a talip çıktı...

Takımın başına Alex de Souza'yı getiren Antalyaspor, sarı-lacivertlilerin iki orta saha oyuncusuyla ilgileniyor.

Akdeniz ekibi iki oyuncunun transferini kısa süre içerisinde bitirmek istiyor.

ZAJC VE CRESPO'NUN FENERBAHÇE KARNELERİ

30 yaşındaki Zajc, Fenerbahçe ile 123 maça çıkarken 20 gol, 7 asistlik skor üretti.

27 yaşındaki Crespo ise toplamda 80 maça çıkarken 5 gol, 7 asistlik performans yakaladı.

 

EYÜPSPOR'DAN ABOUBAKAR AÇIKLAMASI

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un planlarında yer almayan Vincent Aboubakar'ın transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Africa Foot'ta yer alan habere göre Eyüpspor, siyah-beyazlı oyuncuya 4 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme teklif etti.  

EYÜPSPOR'DAN SKORER'E AÇIKLAMA

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Skorer'e yaptığı açıklamada “Aboubakar haberleri yalan. Oyuncuyla hiç ilgimiz yok” ifadelerini kullandı.

 

FERDİ'NİN YERİNE REGUILLON! MOURINHO'NUN PRENSİYDİ

Fenerbahçe, adı özellikle İngiliz ekipleriyle anılan Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılık ihtimali için planını hazırladı. Ferdi'nin ayrılma ihtimali son dönemde güçlenirken sarı-lacivertliler sol bek konusunda transfer çalışmaları hız kazandı. Lecce'li Patrick Dorgu'nun maliyetini araştıran Fenerbahçe'nin gündemine aldığı son isim Sergio Reguilon oldu.

Jose Mourinho, Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde, 2020 yılında İspanyol yıldızı 30 milyon Euro'ya Real Madrid'den transfer etmişti. O dönemde, Reguilon için Mourinho'nun prensi şeklinde ifadeler kullanılmıştı. (Fanatik)

 

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'DAN GOLCÜ ATAĞI! YA ONUACHU YA WEGHORST

Trabzonspor'da hücumda yaşanan sıkıntıya çözüm arayan teknik direktör Abdullah Avcı’nın yönetimden acil santrfor beklentisi içinde olduğu aktarıldı. Paul Onuachu ve Wout Weghorst’la uzun süredir görüşme halinde olan bordo-mavili yönetimin en kısa sürede bu iki oyuncudan birini kadroya katmanın planlarını yaptığı kaydedildi. Onuachu’nun Trabzonspor’a dönmeye hazır olduğu, Weghorst’un da Burnley’den ayrılmak istediği ifade edildi.

 

 

KEITA BALDE RESMEN SİVASSPOR'DA!

Sivasspor, Spartak Moskova'dan ayrılan Keita Balde'yi kadrosuna dahil etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Net Global Sivasspor’umuz, 29 yaşındaki forvet oyuncusu Keita Balde ile anlaşmaya vardı. Sivas’a gelen Balde, Başkanımız Bahattin Eken’in katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına Net Global Sivasspor’umuza bağlayan sözleşmeye imza attı" denildi.

 

 

NAPOLI'DEN SZYMANSKI'YE ASTRONOMİK TEKLİF

Zaniolo’nun Galatasaray’a, İmmobile’in Beşiktaş’a ve Balotelli’nin Adana Demir’e imza atacağını ilk duyuran isimlerden olan İtalyan gazeteci Damiano Er Faina, Napoli’nin Szymanski için kesenin ağzını açtığını yazdı. Buna göre Mavi-Beyazlılar, 25 yaşındaki yıldız için 25 milyon Euro’nun yanı sıra 2 milyon Euro da bonus teklif etti.

Napoli’nin teklifi de son derece cazip. Fenerbahçe yönetimi için karar vermek kolay görünmüyor. Sarı-lacivertlilerin, en azından bir orta saha transferi yapana kadar İtalyan ekibinden süre isteyebileceği öne sürüldü. Geçen sezon 55 maçta forma giyen Szymanski, kariyerinin en skorer dönemini geçirdiği sarı lacivertlilerde 13 gol ve 19 asistlik performans ortaya koydu.

(Fanatik)

Haberin Devamı
FERDİ İÇİN EN CAZİP TEKLİF BRIGHTON'DAN

Premier Lig ekibi, milli futbolcu için 35 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Fenerbahçe Yönetimi bu cazip teklife rağmen takımın en önemli isimlerinden olan Ferdi’yi kadroda tutmak istiyor. Başarılı futbolcu için ayrıca Manchester United da resmi teklifte bulundu. Bu teklifin Brighton’un altında olduğu ancak ilerleyen günlerde yükseleceği ifade edildi. Ferdi’nin kulüplerin anlaşması halinde Manchester United’a gitmeye daha sıcak baktığı belirtildi.