Türkiye Haberleri Portekiz maçı öncesi İspanya'da gündem Arda Güler! 'Ronaldo'ya meydan okuyor'

Portekiz maçı öncesi İspanya'da gündem Arda Güler! 'Ronaldo'ya meydan okuyor'

22.06.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

EURO 2024'e Gürcistan galibiyetiyle başlayan A Milli Futbol Takımımız, 2. maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta attığı gol sonrası ise gözler Arda Güler'de olacak. Kritik maç öncesi genç yetenek İspanyol basınında manşet oldu. İşte detaylar...

Portekiz maçı öncesi İspanyada gündem Arda Güler Ronaldoya meydan okuyor

 

EURO 2024'te A Milli Takımımız, F Grubu’nda mücadelesini sürdürüyor. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16 turuna kalmak isteyen Ay-yıldızlılar, Portekiz karşısında sahadan galibiyetle ayrılması durumunda üst tura çıkmayı garantileyecek.

Haberin Devamı

F Grubu’ndaki ilk maçta Gürcistan ağlarına muhteşem bir gol atan Arda Güler ise kritik maç öncesi adından söz ettirmeye devam ediyor.

TARİHE GEÇTİ, RONALDO'YU GERİDE BIRAKTI

Arda Güler, Gürcistan maçında attığı gol ile tarihe geçmişti. Genç yetenek, (19 yaş 114 gün), Cristiano Ronaldo'yu (2004; 19 yaş 128 gün) geride bırakarak Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu olmuştu.

Milli Takım'ın Portekiz ile oynayacağı maç öncesi İspanyol basını Arda Güler'i manşetlerine taşıdı.

TAM SAYFA MANŞET

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca, manşetine Arda Güler'i taşıdı. Türkiye ile Portekiz'in EURO 2024'te oynayacağı maça ithafen "Arda Güler, Cristiano Ronaldo'ya meydan okuyor." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Portekiz maçı öncesi İspanyada gündem Arda Güler Ronaldoya meydan okuyor

MİLLİ TAKIM KAMPINA GİTTİLER

Milli Takım'ın kampında Arda Güler'i yakından takip eden İspanyol basını, o anları şu ifadelerle okurlarına aktardı:

Arda Güler tüm medyanın ilgisini çekiyor. Genç Türk, Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında hayal kırıklığına uğratmadı. Gürcistan'a karşı galibiyet golünü atmak için tüm sihrini ortaya koydu. İçindeki yeteneği ortaya çıkardı ve farklı olduğu için futbol dünyasında çok önemli biri olacağını bir kez daha gösterdi.

Montella'nın ekibinin maçlara hazırlanmak için kaldığı yer, her şeyin kontrol altında olduğu, neredeyse ulaşılmaz bir ormanın ortasında yer alıyor. Casuslara karşı gözcülük yapan bir drone bile var.

Antrenman sahasına adımınızı atar atmaz Ardxa Güler'in neyi temsil ettiğini ve takım arkadaşlarının ona nasıl davrandığını fark ediyorsunuz. Sakin görünüyordu.

MARCA'YA KONUŞTU

Arda Güler Marca'ya açıklamalarda da bulundu:

Bu şekilde devam etmek ve bana güvenen tüm insanları mutlu etmek istiyorum. Daha fazlasını isteyemem. Aldığım mesajlar benim için çok önemliydi. Madrid çok özel bir yer.