BeşiktaşOlimpik Lyon'da Gedson Fernandes pişmanlığı! Transfer gerçekleşmemişti

Olimpik Lyon'da Gedson Fernandes pişmanlığı! Transfer gerçekleşmemişti

25.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Olimpik Lyon'un Gedson Fernandes'in performansı sonrası pişman olduğu ortaya çıktı.

Olimpik Lyonda Gedson Fernandes pişmanlığı Transfer gerçekleşmemişti

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü haftasında deplasmanda mağlup ettiği Olimpik Lyon'un pişmanlığı netlik kazandı. Fransız temsilcisinin, Gedson Fernandes'in performansı sonrası büyük bir pişmanlık duyduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Fransa basınından L'Equipe'in haberine göre; Olimpik Lyon'un sezon başındaki transfer listesinde öncelikli hedefler arasında Gedson Fernandes'in de yer aldığı kaydedildi.

Gedson Fernandes'in transferinin Fransız ekibi tarafından bitirilemediği aktarıldı. Olimpik Lyon'un Portekizli orta sahanın yerine Jordan Veretout'u renklerine bağladığı belirtildi.

Olimpik Lyonda Gedson Fernandes pişmanlığı Transfer gerçekleşmemişti

Gedson Fernandes'in gösterdiği performansın Olimpik Lyon'u bu nedenle pişman ettiği vurgulandı.

Portekizli orta saha, bu sezon Beşiktaş'ta 14 karşılaşmada forma şansı buldu. Gedson Fernandes, bu maçlarda 7 gol atma başarısı gösterdi. 25 yaşındaki yıldız, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Gedson Fernandes'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Portekizli yıldızın güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Haberin Devamı

Olimpik Lyonda Gedson Fernandes pişmanlığı Transfer gerçekleşmemişti

Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes daha sonra kiralık olarak Tottenham, Galatasaray ve Rizespor'da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında Gedson Fernandes'i 6 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

Gedson Fernandes, Portekiz Milli Takımı'nda 2 müsabakada forma şansı buldu. 25 yaşındaki yıldızın bir sonraki satışından Benfica yüzde 50 pay alacak.