GalatasarayTeknik direktör Okan Buruk'a apandisit ameliyatı! Galatasaray'dan açıklama

Teknik direktör Okan Buruk'a apandisit ameliyatı! Galatasaray'dan açıklama

25.10.2024 - 15:58 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk apandisit ameliyatı geçirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten tecrübeli teknik adamın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında pazartesi günü Beşiktaş'ı ağırlayacak olan lider Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Apandisiti patlayan tecrübeli teknik adam ameliyata alındı. Galatasaray Kulübü'nden Buruk'un sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. İşte sarı-kırmızılı kulübün açıklaması: Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

51 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş derbisinde takımın başında olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. 

BEŞİKTAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN PAYLAŞIMI
Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş, Teknik Direktör Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı yayınladı:

Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Okan Buruk’un apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir ameliyat geçirdiğini öğrendik. Okan Buruk’un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Haberin Devamı

TTF'DEN PAYLAŞIM
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ani gelişen apandisit rahatsızlığı yüzünden hastaneye kaldırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Başarılı bir operasyon geçiren Okan Burak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.