FenerbahçeObradovic'ten Fenerbahçe sözleri: Hepsini değiştirdim

Obradovic'ten Fenerbahçe sözleri: Hepsini değiştirdim

09.09.2024 - 14:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de EuroLegaue şampiyonluğu yaşayan ve sarı-lacivertli kulübün efsane koçları arasında yer alan başantrenör Obradovic, eski kulübü hakkında açıklamalarda bulundu.

Obradovicten Fenerbahçe sözleri: Hepsini değiştirdim

Koç Zeljko Obradovic ekibi Partizan ile Tortona'ya karşı uzatmalarda 96-94 galip geldi. Fenerbahçe'nin eski başantrenörü Obradovic maç sonunda yaptığı açıklamalarda eski kulübünden örnek verdi.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE‘DE NEREDEYSE TÜM TAKIMI DEĞİŞTİRDİM"
Zeljko Obradovic maç sonunda Sport Kulub için açıklamalarda bulundu. Partizan'da 14 transferle sezona giren ve kadroyu baştan aşağı değiştiren koç Obradovic şunları söyledi: "1995 yılında Real Madrid ile Avrupa şampiyonu olduktan sonra bütün takımı değiştirmem gerekmişti. Arvydas Sabonis, takımın en önemli oyuncusu, NBA’e gitmişti ve bu yüzden kadrodaki 8-9 oyuncuyu değiştirmiştik. Fenerbahçe‘de de neredeyse tüm takımı değiştirdim."

'GÜÇLÜ BİR DESTEKLE KARŞILAŞIYORUZ'
"Geçen sene kadromuzda yer alan herkese teşekkür ettik ve yeni bir takım yarattık. Yeni kadromuzu desteklememiz gerekiyor. Taraftarlarımız da şu anda gittiğimiz her yerde bunu yapıyor. Nereye gidersek gidelim güçlü bir destekle karşılaşıyoruz."