FenerbahçeMartin Skrtel şoku

Martin Skrtel şoku

27.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dizindeki ağrıları geçmeyen ve dünkü idmana çıkmayan Slovak futbolcunun Trabzonspor’a karşı oynamasının zor olduğu ortaya çıktı. Neto’nun da sakat olması nedeniyle sarı-lacivertliler kritik mücadele öncesi zor duruma düştü.

Martin Skrtel şoku

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye kritik Trabzonspor sınavı öncesi bir kötü haber de Martin Skrtel’den geldi. Dizindeki ağrıları geçmeyen Slovak futbolcu bir türlü toparlanamazken dünkü idmana da çıkmadı. Skrtel’in bordo-mavili ekibe karşı oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Tüm hafta boyunca çalışmaya katılmayan tecrübeli stoperin bugünkü antrenmanda da yer alması zor. Bu nedenle teknik heyet planlarını Skrtel olmadan yapıyor.

Neto’nun ardından Skrtel’in sakatlanması da savunmada ciddi bir krizin yaşanmasına neden oldu. Takımdaki tek sağlam stoper Neustadter kaldı. Bu nedenle Rus futbolcunun yanında Mehmet Topal-Souza’dan birinin görev yapması gerekecek. Bu da takımın önemli bir parçasının bozulması ve yeni bir defansif orta saha kurgusu anlamına geliyor. Janssen’in ve Giuliano’nun da yokluğu eklendiğinde takımın omurgası olarak tabir edilen forvet hattından savunmasının merkezine kadar olan hat tamamen çökmüş durumda. Bu sakatlıklar nedeniyle takımın omurgası bu önemli maçta tamamen değişmek zorunda kalacak.

Haberin Devamı