CaddeMazhar Alanson'dan kızı Eda Alanson'un vefatıyla ilgili açıklama! 'Allah kimseyi sınamasın'

Mazhar Alanson'dan kızı Eda Alanson'un vefatıyla ilgili açıklama! 'Allah kimseyi sınamasın'

05.10.2024 - 23:17 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson (50), hayatını kaybetti. Mazhar Alanson, Eda Alanson'un kaybı sonrası Instagram hesabından paylaşım yaptı. Mazhar Alanson paylaşımında kızının cenaze töreniyle ilgili bilgi verdi.

Mazhar Alansondan kızı Eda Alansonun vefatıyla ilgili açıklama Allah kimseyi sınamasın

MFÖ müzik grubundan Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson (50), Ankara'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Eda Alanson ile kardeşi Hilmi Alanson'un annesi Hale Alanson, 2021'de hayata veda etmişti. Mazhar Alanson ile Hale Alanson, 1972-2002 arasında evli kalmıştı.

Haberin Devamı

AYNI FİLMDE OYNAMIŞLARDI

Mazhar Alanson ve kızı Eda Alanson, 2009 yılında Kirpi isimli filmde birlikte rol almıştı. Mazhar Alanson'ın ilk eşi Hale Alanson ile 1972 yılında evlenmişti. Mazhar ve Hale çiftinin çocukları olan Eda Alanson, gazetecilik ve metin yazarlığı yapmaktaydı.

KIZI YAZMIŞ, BABASI BESTELEMİŞTİ

Eda Alanson, MFÖ’nün 10 yıl aradan sonra çıkardığı albümleri "AGU"nun ilk şarkısı "Muaf"ın sözlerini yazmış, babası Mazhar Alanson da bestelemişti.

Mazhar Alansondan kızı Eda Alansonun vefatıyla ilgili açıklama Allah kimseyi sınamasın

MAZHAR ALANSON'DAN PAYLAŞIM

Instagram hesabından kızının vefatıyla ilgili paylaşım yapan Mazhar Alanson, "Canım kızım melek Eda Alanson melek oldu. Yarın öğle namazı ile Fatih camiinden uğurlayacağız. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın" dedi.

Haberin Devamı

"DESTEK DEĞİLDİR"

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden de Instagram hesabından paylaşım yaptı. Biricik Suden, "Taziye aramalarınız ve mesajlarınız için binlerce teşekkür. Bir tek ricam olacak Mazhar'ı arayıp Mazhar'dan çok ağlama halleri olmasın lütfen. Ayıptır, destek değildir bence gerçek de değildir ama hadi diyelim ki öyle... Büsbütün üzmemek olmamalı hedefiniz" açıklamasında bulundu.