Süper LigFenerbahçe'de ayrılık! Transfer için anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de ayrılık! Transfer için anlaşma sağlandı

02.09.2024 - 15:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Fenerbahçede ayrılık Transfer için anlaşma sağlandı

Süper Lig'de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

Fenerbahçe'de Mourinho'nun planları arasında yer almayan Luan Peres'le yollar ayrılıyor.

Brezilya basınında yer alan habere göre Vasco da Gama, Luan Peres'i kadrosuna katmaya çok yakın. Tecrübeli stoperin bu hafta içerisinde Brezilya'ya gitmesi bekleniyor.

30 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'A BİR YILDIZ DAHA! PORTEKİZLİLER AÇIKLADI

Bu sezon kadrosunu flaş isimlerle güçlendiren Beşiktaş'a bir yıldız daha geliyor...

Beşiktaş, Benfica'da forma giyen Mario ile anlaşma sağladı.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE SONA GELDİ

Portekiz basınında O'Jogo'da yer alan habere göre, Beşiktaş ile Benfica arasında yapılan görüşmeler tamamlanma aşamasına geldiği ve 31 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı takıma transferinin çok yakın olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 51 maça çıkan yıldız isim 9 gol, 4 asistlik performans gösterdi.

GALATASARAY'DA BİR AYRILIK DAHA! YUNANİSTAN YOLCUSU

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da takımın Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile uzun süredir yollar ayrılmak isteniyordu. Sarı-Kırmızılılara beklediği haber geldi.

OLİVEİRA YUNANİSTAN YOLCUSU

Yunan basının önemli kaynaklarından Sport24'ün haberine göre; 32 yaşındaki Sergio Oliveira, Panathinaikos ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DEN ARJANTİNLİ YILDIZA DEV TEKLİF!

Fred'e alternatif arayan Fenerbahçe yeniden Boca Juniors'un yıldızı için harekete geçti...

Arjantin basınından Bolavip'in haberine göre sarı-lacivertliler, Cristian Medina için yeni bir teklife hazırlanıyor.

Medina için Fiorentina'nn 14 milyon dolarlık teklifinin reddedilmişti. Fenerbahçe'nin ise bu teklifin üzerine çıktığı iddia edildi.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istediği 22 yaşındaki yıldız için yönetim, Boca'ya 15 milyon dolar ve sonraki satıştan yüzde 20 pay vereceği bir teklif yaptı.

Boca cephesi ise Medina'nın 20 milyon dolarlık serbest kalma bedeli ödenmeden oyuncunun ayrılmasına sıcak bakmıyor.

BOCA'DA NELER YAPTI?

22 yaşındaki Arjantinli altyaş milli orta saha oyuncusu Cristian Medina, bu sezon forma giydiği 29 maçta 3 gol atıp 3 asist yaptı.

GALATASARAY RABİOT İÇİN YENİDEN MASADA!

Juventus ile sözleşmesi biten Fransız yıldız Adrien Rabiot kendisine hala kulüp bulamadı...

GALATASARAY YENİDEN DEVREDE

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, yıldız orta saha için bir kez daha devreye girdi.

Gelen bilgilere göre sarı-kırmızılılar, Rabiot ile bugün yeni bir görüşme yapacak.

İtalyan basını geçtiğimiz günlerde 29 yaşındaki Rabiot ile Milan'ın da ilgilendiğini ancak bu transferi Ismael Bennacer'in Suudi Arabistan'a satışına bağlı olduğunu duyurmuştu.

GEÇEN SEZON KARNESİ

1.88'lik yıldız geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 35 maça çıkarken 5 gol, 3 asistlik skor üretti.

NURİ ŞAHİN FENERBAHÇELİ YILDIZIN PEŞİNDE

Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund’un teknik direktörü Nuri Şahin, Fenerbahçeli yıldızı takımında görmek istiyor.

Borussia Dortmund’un teknik patronluğunu yapan Nuri Şahin’in, Sarı-Lacivertliler’in yıldızını yakından takip ettiği ortaya çıktı. Alman basınında yer alan haberlere göre genç çalıştırıcının, ara transfer dönemi ya da önümüzdeki sezon İsmail Yüksek’i Dortmund’a almak istediği kaydedildi. Şahin’in talebiyle Alman ekibinin gözlemcilerinin bu sezon Milli orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’nin maçlarını çok daha sık izleyecekleri kaydedildi. (Fanatik)

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'DAN ONUACHU ISRARI

Trabzonspor’da yönetim transferde gaza bastı. Fırtına, Braga’dan iki isim için Portekiz ekibiyle her konuda anlaşmıştı. Golcü Simon Banza, Türkiye’ye geldi. Stoper Serdar Saatçı ise bugün gelecek. Kısa sürede bu ikilinin transferlerinin resmen açıklanması bekleniyor. Ancak yönetimin durmaya hiç niyeti yok. Trabzonspor, geçen sezon 25 maçta 17 gol kaydeden Paul Onuachu’dan vazgeçmiyor. Southampton’ın kadroda düşünmediği Nijeryalı forvet için yönetim tüm şartları zorlamaya kararlı. Avrupa’nın büyük liglerinde transfer döneminin kapanması, Trabzonspor’un elini güçlendiriyor. Ayrıca 30 yaşındaki golcü de yeniden Bordo-Mavili formayı giymek için bastırıyor. Trabzonspor Yönetimi, Paul Onuachu’ya da imza attırarak transfer dönemini kapatmayı planlıyor. (Fanatik)

MERİH DEMİRAL SÜRPRİZİ

Kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de sürdüren milli futbolcu Merih Demiral'a Süper Lig devi talip çıktı.

Sarı-Lacivertliler’in, Merih’in transferi için araştırmalar yaptığı kaydedildi. “Fenerbahçe her zaman benim içimde bir yara” diyen 27 yaşındaki stoperin bu transfere sıcak baktığı iddia edildi. Ancak kulübü Al-Ahli’nin bu duruma nasıl yaklaşacağı belirsiz.

Avrupa Ligi için 4 tane altyapıdan yetişen oyuncu bildirmek zorunda olan Kanarya’da şu anda bu kriteri karşılayan tek isim üçüncü kaleci Ertuğrul Çetin. Fenerbahçe altyapısından çıkan Merih Demiral transferi gerçekleşirse, bu konuda Mourinho’nun elini güçlendirecek. (Fanatik)

FENERBAHÇE'DE SIRADAKİ YOLCU KRUNIC

Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen isimlerle bir bir yollar ayrılırken, sıradaki ismin Rade Krunic olacağı öğrenildi. Geçen sezon Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ısrarı sonucu Milan’dan transfer edilen ancak bir türlü beklenen performansı ortaya koyamayan tecrübeli futbolcunun Jose Mourinho’nun planlarında hiçbir şekilde yer almadığı bildirildi.

Sezon başında Portekizli çalıştırıcının zaman zaman şans verdiği ancak hiçbir şekilde ortaya koyduğu futbolla sınıfı geçemeyen Krunic’in yeni adresinin Suudi ekibi Al Wahda olacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüpten senelik 2,5 milyon euro maaş alan ve bu konuda bir kayıp yaşamak istemeyen tecrübeli futbolcunun Suudi kulübünde de bu rakama yakın bir ücret alacağı vurgulandı.

Haberin Devamı
Yazarlar