GalatasarayGalatasaray'ın Avrupa Ligi'nde rakibi Elfsborg!

CANLI | Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde rakibi Elfsborg!

23.10.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında İsveç'in Elfsborg takımını konuk edecek. Heyecan dolu karşılaşma 17.30'da başlayacak. Maçın canlı anlatımını SKORER'den takip edebilirsiniz.

Galatasarayın Avrupa Liginde rakibi Elfsborg

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray, taraftarının önünde kazanmak için İsveçli rakibi Elfsborg karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 17.30'da başlayacak. Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacağı Galatasaray-Elfsborg maçı TRT 1'den şifresiz yayınlanacak.

megaphone

Galatasaray'ın rakibi Elfsborg

G.SARAY PARÇALI FORMAYI GİYECEK

Galatasaray parçalı forma ile sahada olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Sara, Barış, Icardi, Yunus, Osimhen (Mertens)

Elfsborg: Pettersson, Hedlund, Ibrahim, Henriksson, Yegbe, Hult, Ouma, B.Zeneli, Qasem, A.Zeneli, Baidoo


SON 9 MAÇI KAYBETMEDİ

Galatasaray, çıktığı son 9 resmi müsabakada mağlup olmadı.

Son yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys karşısında yaşayan sarı-kırmızılı takım, sonrasında 7 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı.

Süper Lig'de 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Galatasaray, Avrupa'da ise birer galibiyet ve beraberlik gördü.

Haberin Devamı
KALEDE GÜNAY YER ALACAK

Galatasaray'ın kalesini tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç koruyacak.

Takım kaptanı Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. PAOK ve RFS müsabakalarında cezasının 2 maçını geçiren Uruguaylı kaleci, Elfsborg karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak.

FORMA GİYEMEYECEK İSİMLER

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Ismail Jakobs ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, İsveç temsilcisine karşı sahaya çıkamayacak.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki Onvo Antalyaspor maçında sakatlanan Jakobs, Elfsborg mücadelesinde görev yapamayacak.

Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için yarınki karşılaşmada oynayamayacak.

AVERAJLA 8. SIRADA

Yeni formata göre oynanan ligde Yunanistan’ın PAOK takımını 3-1 yenen sarı-kırmızılılar, ikinci karşılaşmada deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile oynamış, 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. İlk 2 maç sonunda 4 puanı bulunan Galatasaray, 36 takım arasında averajla 8. sırada yer aldı. Bu arada Cim-Bom son 9 resmi müsabakada da mağlup olmadı.

Haberin Devamı
G.SARAY'IN RAKİBİ ELFSBORG

UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı iki maçtan yenilgisiz ayrılan Galatasaray, hem bu seriyi devam ettirmek hem de taraftarının önünde kazanmak için İsveçli rakibi Elfsborg karşısına çıkacak.