GalatasarayBatshuayi'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama! '3-4 yıldır her yaz Okan Buruk'la görüştüm'

Batshuayi'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama! '3-4 yıldır her yaz Okan Buruk'la görüştüm'

23.10.2024 - 11:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'deki sözleşmesinin bitmesinin ardından Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi, UEFA TV'ye çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Batshuayiden Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama 3-4 yıldır her yaz Okan Burukla görüştüm

Süper Lig macerasına 20-21 sezonunda Beşiktaş'la başlayan sonrasında Fenerbahçe'nin yolunu tutan Michy Batshuayi, sarı-lacivertli ekipteki sözleşmesinin bitmesi ile Galatasaray'a transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Belçikalı golcü UEFA TV'ye transfer süreci ve eski takımı Fenerbahçe hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Batshauyi'nin açıklamaları şu şekilde:

'KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM'

İstanbul çok güzel bir şehir. Eşsiz anıtları, çok güzel yerleri ve muhteşem restoranları var. Futbol bu ülke için çok önemli. Kendimi evimde hissediyorum, ailem de öyle. Bu benim için en önemli şeylerden biri.

'HER YAZ ONUNLA GÖRÜŞTÜM'

Galatasaray'a gelmemde etkileyici olan şey, Okan Buruk'la üç sezon boyunca konuşmuş olmamdı, neredeyse üç ya da dört, her yaz onunla telefonda FaceTime görüşmesi yapıyordum. Ve kendime dedim ki, hadi, bu yaz o yaz, bunu yapacağız. Ve işte bu, bana güvenini gösterdi. Beni gerçekten istediğini gösterdi çünkü her antrenör sizi dört yaz üst üste aramaz. İşte bu kadar, doğru zaman olduğunu düşündüm ve seçimimden hiç pişman değilim.

Haberin Devamı

Batshuayiden Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama 3-4 yıldır her yaz Okan Burukla görüştüm

'FENERBAHÇE'DE OYNARKEN ŞOK OLMUŞTUM'

Fenerbahçe'de iken Galatasaray'ın stadyumu ve taraftarları karşısında şok olmuştum. Bunu zaten önceden biliyordum ama gerçekten gördüğünüzde, transfer olduğunuzda, bir Gala oyuncusu olmanın nasıl bir şey olduğunu anladığınızda, bunu çok daha fazla hissediyorsunuz.

Yazarlar