FenerbahçeBeşiktaş'ta bir ayrılık daha! 1 yıllığına kiralık anlaşma

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! 1 yıllığına kiralık anlaşma

06.08.2024 - 07:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun başlamasına 3 gün kaldı. Transfer çalışmalarını sürdüren kulüpler, transferle ilgili son rötuşları yapıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Beşiktaşta bir ayrılık daha 1 yıllığına kiralık anlaşma

Süper Lig'de yeni sezon için geri sayım başlarken, kulüpler teknik adamların talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. İşte günün transfer gelişmeleri...

BEŞİKTAŞ, EMRECAN'I ANTALYASPOR'A KİRALADI!

Beşiktaş ve Antalyaspor, Emrecan Uzunhan için 1 yıl kiralık anlaşma sağladı. 21 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2027'de sona erecek.

Siyah-beyazlı yönetim, Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu'yu transfer ederek kadrosuna takviye yapmıştı. (Sports Digitale)

 

 

F.BAHÇE'YE YENİ ARDA! BALIKESİRSPOR'DAN TRANSFER

 

Gençlerbirliği altyapısında keşfederek vitrine çıkardığı milli yıldız Arda Güler'i geçen yıl dünya devi Real Madrid'e satan Fenerbahçe, yeni Arda'sını Balıkesir'de buldu.

Sarı-lacivertli kulübün TFF 3'üncü Lig ekibi Balıkesirspor'un U17 Milli Takımı'nda da forma giyen 17 yaşındaki kanat oyuncusu Arda İbrahim Akgün'ü transfer ettiği öğrenildi. İki kulübün 5 milyon TL bonservis bedeli karşılığında anlaştığı, Fenerbahçe'nin genç oyuncuyu tecrübe kazanması için Ümraniyespor'a kiralık göndereceği belirtildi.

Futbola 9 yaşında Susurluk 5 Eylülspor'da başlayan 2007 doğumlu Arda İbrahim Akgün, 2019 yılında Balıkesirspor'a transfer olduktan sonra U15 Milli Takım'a seçildi. Balıkesirspor'da Ekim 2022'de profesyonel olan genç yıldız adayı, kırmızı-beyazlılarla 2022-2023'te TFF 2'nci Lig'de 4'ün ilk 11'de 7 maça, geçen sezon ise 3'üncü Lig'de 17'si ilk 11'de olmak üzere 24 maça çıkarak 2 gol attı. Arda, U15, U16 ve U17 Milli Takım'da toplam 6 maçta oynadı. (DHA)

FENERBAHÇE'YE GORETZKA MÜJDESİ: İKNA EDİN

Bayern Münih'in yıldızını transfer listesine ekleyen Fenerbahçe'ye, Alman devinden müjdeli bir haber geldi. Fenerbahçe, orta saha için Leon Goretzka’yı da listeye eklemişti. Alman yıldız için Bayern Münih cephesinden, “Görüşmeye hazırız. Oyuncuyu ikna edin” mesajının geldiği öğrenildi. Alman devi, 29 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkardı. Ancak Goretzka, yaptığı son açıklamada kalmak ve forma için mücadele etmek istediğini söylemişti.

BRANCO ALMANYA'YA GİDECEK
Sportif direktör Mario Branco’nun Almanya’ya giderek dünyaca ünlü oyuncu ve menajeriyle bir görüşme yapması bekleniyor. Goretkza’nın buradaki tutumuna göre bu transfer için resmi girişimlerin başlayıp başlamayacağı netlik kazanacak.

3 İSİM İÇİN ÇALIŞMA
Mourinho’nun, hem 6 hem de 8 numarada oynayabilen yıldız oyuncuyu takımda görmeyi çok istediği kaydedildi. Öte yandan listedeki diğer isimler olan Amrabat, Casemiro ve İlkay için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Geçen sezon 42 maçta Bayern Münih forması giyen Leon Goretzka bu maçlarda altı kez fileleri havalandırırken 11 kez de asist yaptı. (Fanatik)

Haberin Devamı
WOUT WEGHORST’TA RAKİP AJAX

Golcü transferinde Onuachu ve Weghorst ile yoğun şekilde görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da, Weghorst’un Fırtına dışındaki en ciddi talibi Ajax. Hollanda devi, milli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor fakat bunun için oyuncu satışı yapmayı bekliyor. Bordo-Mavililer ise Weghorst ile pek çok konuda el sıkıştı ve Burnley ile pazarlıklara devam ediyor. Onuachu konusunda ise Southampton, yeniden bir görüşme talebinde bulunmuştu.

CHIESA BEŞİKTAŞ'IN LİSTESİNDE

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınında yer alan haberlerde Beşiktaş’ın, Juventus forması giyen İtalyan yıldız Federico Chiesa için girişimlere başladığı kaydedildi. Kartal’ın, Chiesa’yı transfer listesine eklediği ve oyuncunun transferi hakkında bilgi aldığı haber detayında aktarıldı.

15 MİLYON EURO
İtalyan basını, Federico Chiesa için Juventus’un istediği bonservis bedelini açıkladı. Çıkan habere göre, Torino temsilcisinin Chiesa için 15 milyon Euro istediği belirtildi. Beşiktaş, bu rakamı daha da aşağı düşürmek için temaslara başladı.

BECAO'YA TALİP

Sarı-Lacivertliler, geçen sezon uzun süre peşinde koştuğu Becao’yu Udinese’den transfer etmişti. Başarılı stoper, Mourinho’nun gözüne girmeyi başaramadı. İtalya’da La Stampa’nın haberine göre 28 yaşındaki savunmacı için Torino teklif yapabilir. Bordo-Beyazlılar’da stoperler Buongiorno, Rodriguez ve Djidji ile yollar ayrıldı. Bu bölgeye sadece Saul Coco takviyesi yapıldı. 3’lü savunmayla oynayak Torino’nun bir stoper daha almak istediği kaydedildi. Haberde, Fenerbahçe’nin 10 milyon Euro’ya Becao’yu satabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı
VAN BREDERODE GÜNDEMDE

Beşiktaş, transfer çalışmalarında önemli bir adım attı. Siyah-Beyazlılar, kanat bölgesine takviye yapmak amacıyla AZ Alkmaar’dan Hollandalı futbolcu Myron van Brederode’yi gündemine aldı. Geçtiğimiz sezon 38 maçta forma giyen van Brederode, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asistle dikkat çekti. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan genç yetenek, kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Beşiktaş’ın, yetenekli futbolcunun transferini değerlendirip değerlendirmeyeceği ise konuşulanlar arasında bulunuyor.

MULEKA’YLA AYRILIK VAKTİ

Beşiktaş ve AlKholood, Jackson Muleka transferi için anlaşmaya vardı. Suudi Arabistan kulübü Al-Kholood, Muleka’yı Beşiktaş’tan satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Suudiler, Muleka için Beşiktaş’a 750 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Muleka’nın opsiyonunun kullanılması durumunda Beşiktaş, 3.25 milyon Euro daha gelir elde edecek. Beşiktaş’ın 3.3 milyon euro bedelle Standard Liege’den 2022 yazında transfer ettiği 24 yaşındaki Kongolu forvet, siyah beyazlı formayla çıktığı 79 maçta 15 gol atıp 3 asist yaptı.

Yazarlar