İspanya Haberleriİspanya'da Alvaro Morata depremi! Ayrılık sinyali

İspanya'da Alvaro Morata depremi! Ayrılık sinyali

08.07.2024 - 18:38 | Son Güncellenme:

İspanya Milli Takımı forveti Alvaro Morata, Fransa ile çıkacakları yarı final maçının öncesinde milli takımdan ayrılık sinyali verdi. Yıldız golcü ayrıca "Yurt dışında daha mutluyum çünkü İspanya'da hiçbir şeye ve hiç kimseye saygı yok" ifadelerini kullandı.

İspanyada Alvaro Morata depremi Ayrılık sinyali

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde oynanacak İspanya-Fransa karşılaşması öncesine İspanya'nın yıldız ismi Alvaro Morata açıklamalarıyla damga vurdu. Münih'te yarın oynanacak karşılaşmadan bir gün önce, golcü oyuncunun röportajı yayınlandı.

Haberin Devamı

El Mundo gazetesindeki röportajın yazısı 'Morata bu formayla son kez olacağı duygusuyla bu turnuvaya katılıyor... Taraftarların bir kesiminin eleştirilerini ve alaylarını değiştirememenin derin pişmanlığı... Morata bıktı ve çekimleri devam eden bir belgeselde görülecek' ifadeleriyle başlarken, oyuncunun bu durumu teyit eden sözlerindeki içeriğe geçildi.

İspanyada Alvaro Morata depremi Ayrılık sinyali

'Avrupa Kupası'ndan sonra milli takımdan ayrılacak mısın?' sorusuna Atletico Madrid forması giyen 31 yaşındaki santrfor şu yanıtı verdi: "Olabilir, çok konuşmak istemediğim bir ihtimal ama muhtemeldir".

İspanya'da futbol hayatını sürdürmenin kendisi için zorluğuna dikkat çeken Morata "Yurt dışında daha mutluyum çünkü insanlar bana saygı duyuyor. İspanya'da hiçbir şeye ve hiç kimseye saygı yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alvaro Morata, İspanya'nın Euro 2020'deki mücadelesi sırasında ıslıklanmış ve Mart ayında Brezilya'ya karşı oynanan hazırlık maçında da benzer tepkilerle karşılaşmıştı.