BeşiktaşCenk Tosun'dan transfer cevabı! 'Boşta bir oyuncuyum'

Cenk Tosun'dan transfer cevabı! 'Boşta bir oyuncuyum'

08.07.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile sözleşmesi biten ve bonservisini elinde bulunduran Cenk Tosun suskunluğunu bozdu.

Cenk Tosundan transfer cevabı Boşta bir oyuncuyum

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan ve Hollanda maçı sonrası İstanbul'a dönen Cenk Tosun, geleceğine dair konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve şu anda bonservisini elinde bulunduran milli futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı. Geleceğine dair gelen soruya cevap veren Cenk Tosun, "Turnuvanın tadını çıkardım. Şimdi ailemle tatile bakacağım, tatilin tadını çıkaracağım. Ondan sonra kararımı vereceğim" dedi.

Cenk Tosundan transfer cevabı Boşta bir oyuncuyum

Beşiktaş'ta kalmak istediğini vurgulayan Cenk Tosun, Ekol TV'ye verdiği demeçte şu sözleri dile getirdi:

"Şu anda boşta bir oyuncuyum. Tabii ki Beşiktaş'ta kalmak isterim. Ama şu anda önce tatili düşüneceğim, ailemle tatile gideceğim."

Cenk Tosun için Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde sözleşme görüşmelerine başlayacağı aktarılmıştı. Milli futbolcunun menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildiği belirtilmişti. Cenk Tosun'a Suudi Arabistan ve MLS'ten kulüplerin yanı sıra Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un da ilgi gösterdiği vurgulanmıştı.

Haberin Devamı

Cenk Tosundan transfer cevabı Boşta bir oyuncuyum

33 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 47 maçta giydi. Cenk Tosun bu müsabakalarda 11 gol atma başarısı gösterdi. Milli futbolcu, takım arkadaşlarına 8 asist yaptı.

Beşiktaş ile sözleşmesi biten Cenk Tosun'un güncel piyasa değeri 2 milyon Euro. Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen Cenk Tosun daha sonra Gaziantepspor, Beşiktaş, Everton ve Crystal Palace'ta oynadı.

33 yaşındaki forvet, A Milli Futbol Takımı'nda 53 mücadelede süre aldı. Cenk Tosun, bu karşılaşmalarda 21 kez rakip fileleri havalandırdı.