TrabzonsporTrabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Görüşmeler başladı

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Görüşmeler başladı

08.07.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu tecrübeli futbolcu için harekete geçtiği öğrenildi. Bordo-mavililerin görüşmelere başladığı aktarıldı.

Trabzonspordan Beşiktaşa transfer çalımı Görüşmeler başladı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları hızlandırıldı. Bordo-mavililerin, orta saha transferinde sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu için harekete geçtiği kaydedildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trabzonspor, West Bromwich Albion forması giyen Okay Yokuşlu'nun peşine düştü.

Trabzonspordan Beşiktaşa transfer çalımı Görüşmeler başladı

Bordo-mavililerin, 30 yaşındaki orta sahanın temsilcisiyle resmi görüşmelere başladığı vurgulandı. Öte yandan kısa süre önce çıkan haberlerde Beşiktaş'ın Okay Yokuşlu'nun transferi için görüşmelere başladığı belirtilmişti.

Okay Yokuşlu geride kalan sezonda West Bromwich Albion formasını 48 maçta giydi. 30 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. Okay Yokuşlu, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Trabzonspordan Beşiktaşa transfer çalımı Görüşmeler başladı

Milli futbolcunun West Bromwich Albion ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Okay Yokuşlu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Haberin Devamı

Karşıyaka altyapısında yetişen Okay Yokuşlu daha sonra Altay, Kayserispor, Trabzonspor, Celta Vigo, Getafe ve West Bromwich Albion'da oynadı. 30 yaşındaki orta saha, A Milli Futbol Takımı'nda 43 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.