İngiltere Haberleriİngiltere kupayı kazanırsa köşeyi dönecek! İnanılmaz prim

İngiltere kupayı kazanırsa köşeyi dönecek! İnanılmaz prim

14.07.2024 - 13:27 | Son Güncellenme:

EURO 2024 finalinde bu gece İspanya ile Berlin'de karşılaşacak İngiltere kupayı kazanması halinde oyuncular prim zengini olacak.

İngiltere kupayı kazanırsa köşeyi dönecek İnanılmaz prim

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda final vakti geldi çattı... 14 Haziran'da ev sahibi Almanya ile İskoçya arasında oynanan maçla başlayan EURO 2024, bu gece oynanacak final mücadelesiyle sona erecek. İspanya ve İngiltere, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak final maçında kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Daha önce Avrupa Şampiyonası'nda kupayı elde edemeyen ve uluslararası alanda üst düzeydeki tek başarısını 1966’da Dünya Kupası’nı kazanarak elde eden İngiltere Millî Takımı, uzun süren şampiyonluk hasretine artık nokta koymak istiyor. Çeyrek finalde İsviçre'yi geçen İngilizler, yarı finalde ise Hollanda'yı mağlup ederek finale yükselmişti.

DEV PRİM BELLİ OLDU

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre İngiltere kadrosu, turnuvayı kazanmaları halinde bonuslar, cirolar ve anlaşmalar yoluyla yaklaşık 1 milyar sterlin kazanabilir. Haberde, Jude Bellingham'ın kupanın kazanılmasının halinde 400 milyon sterlin para elde edeceği bildirildi.

Yazarlar