FenerbahçeGalatasaray'dan Sparta Prag'a transfer! Satın alma opsiyonuyla kiralık

Galatasaray'dan Sparta Prag'a transfer! Satın alma opsiyonuyla kiralık

14.07.2024 - 09:51 | Son Güncellenme:

Yaz transfer döneminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gaza bastı, tek tek transferleri açıklıyor. İşte Süper Lig'de günün öne çıkan transfer bombaları...

Galatasaraydan Sparta Praga transfer Satın alma opsiyonuyla kiralık

Süper Lig'de kulüpler yeni sezon öncesi kadrolarına takviye yapmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri... 

ROSS, SPARTA PRAG'A TRANSFER OLDU!

Sparta Prag, Galatasaray'dan Mathias Ross'u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı.

SATIN ALMA OPSİYONU 1.5 MİLYON EURO

Çekya ekibi, Ross'un satın alma opsiyonunu kullanmak isterse; Galatasaray'a 1.5 milyon euro ödeyecek. (Tipsbladet)

DOUE'DEN G.SARAY'A KÖTÜ HABER! 2 KULÜP DEVREDE

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı, hatta kulübü Rennes’le ödeme takvimini görüştüğü Guela Doue’ye son anda iki talip daha çıktı. Roma ile Bournemouth’un hem Doue hem de kulübüyle masaya oturduğu ve Galatasaray’dan daha yüksek bir teklif sunduğu öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcu, bu tekliflerin ardından Cim Bom’la görüşmeleri askıya aldı ve menajeri aracılığıyla haber vereceğini iletti. Sarı-kırmızılılar şu sıralarda son dakikada çıkan bu krizi çözmeye çalışıyor.

OKAN BURUK ISRARLI
Doue’nin yüksek savunma kabiliyeti, fiziksel gücü ve ofansta da etkili olabilmesi, adının Okan Buruk’un listesinde en üst sıralarda olmasını sağlamıştı. Galatasaray bu transferden vazgeçmiş değil. Kulübe yakın kaynaklar, şu an için olumsuz bakmayı gerektirecek bir durum olmadığının, rutin bir prosedürün işlediğini dile getiriyor. Sarı-kırmızılılar, Doue ile yıllık 1.2 milyon Euro net maaş, Rennes’le de 7.5 milyon Euro ve bonuslar içeren bir bonservis bedeliyle anlaşma sağlamıştı. (Fanatik)

WESTERLO'NUN EMİN BAYRAM İNADI

Belçika ekibi Westerlo'nun geride kalan sezonda Galatasaray'dan kiraladığı Emin Bayram'ın bonservisini almak istediği öğrenildi. Emin Bayram için daha önce 2 milyon 500 bin euroluk teklifin yanı sıra yüzde 50 pay teklif eden Westerlo'nun bu önerisinin kabul edilmediği belirtildi.

YENİ TEKLİF HAZIRLIĞI

Sports Digitale'in haberine göre; Westerlo'nun Emin Bayram için Galatasaray'a yeni teklifte bulunmaya hazırlandığı aktarıldı. Westerlo'nun genç stoper için 4 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 50 payı gözden çıkardığı vurgulandı. 21 yaşındaki stoper, geride kalan sezonda Westerlo'da 24 maça çıktı ve 1 gol ile 2 asist üretti.

 

Haberin Devamı
SAINT MAXIMIN'DE İŞLEM TAMAM!

Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli’de forma giyen ve her konuda anlaşma sağladıkları Allan Saint Maximin’in de transferinde sona yaklaştı. Transfer girişimleri Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi tarafından önce veto yiyen sarı-lacivertiller yapılan görüşmeler sonunda tüm pürüzleri çözdü ve yıldız futbolcu için onay aldı.

SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR

Suudi Arabistan Pro Lig yönetimi anlaşmayı onaylayarak Saint-Maximin’in gidişine izin verdi. Sarı-lacivertlilerin kiralık olarak anlaşma sağladığı Saint Maximin imza attıktan sonra sağlık kontrolü için İstanbul’a gelecek. Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıktı. Fransız yıldız, 4 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu. Öte yandan tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değerinin ise 18 milyon euro olduğu bildirildi.

 

AJDIN HASIC'E NEFTCİ BAKÜ TALİP

Siyah-beyazlılarda geleceği merak konusu olan Ajdin Hasic'e Neftçi Bakü'nün talip olduğu aktarıldı. Azerbaycan ekibinin Bosna Hersekli futbolcu için kiralama teklifinde bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş'ın Ajdin Hasic'in sözleşmesini uzatıp, Netfçi Bakü'ye kiralama fikrine sıcak baktığı ifade edildi.

 

EN-NESRY TRANSFERİNDE MUTLU SON YAKIN

Fenerbahçe yönetimi Faslı forvet için Sevilla’ya 15 milyon Euro’luk bir teklif yapmıştı. 20 milyon Euro talep eden İspanyol ekibiyle pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin bu transferde kısa sürede çözüme kavuşmak adına tüm şartları zorladığı belirtildi. Kanarya’nın tüm seçenekler arasında bu isim üzerine yoğunlaşmasının en önemli nedeni ise Jose Mourinho’nun ısrarı. Deneyimli teknik adamın kurmak istediği oyun planında yıldız oyuncu büyük rol kaplayacak. Bu nedenle Ali Koç ve kurmayları İspanyol ekibini ikna edecek. Oyuncu cephesinde de önemli gelişmeler var.

MOURINHO KOZU İLE TRANSFER BİTECEK

En Nesyri’ye Roma’dan sonra Araplar da talip olmuştu. Ancak Mourinho kozu transferde sarı-lacivertli takımı bir adım daha öne çıkarıyor. Bu hafta içerisinde yapılacak görüşmelerden sonra Fenerbahçe’nin bu transferde de mutlu sona ulaşması bekleniyor. (Fanatik)

 

Haberin Devamı
MCTOMINAY, GALATASARAY'DAN DÜNYALARI İSTEDİ

Galatasaray yönetiminden İbrahim Hatipoğlu ile Cenk Ergün, İskoç yıldız Scott McTominay'in menajeri ile dün Londra’da görüştü. Manchester United’ın 27 yaşındaki oyuncusunun istediği yıllık 10 milyon euroluk astronomik talebin çok yüksek bulunduğu belirtildi. Galatasaraylı yetkililerin bunun üzerine listedeki diğer isimler için çalışma gerçekleştirdiği bildirildi. Hatipoğlu ve Ergün’ün, İngiltere’deki temaslarının ardından bugün kampa dönmesi bekleniyor. Galatasaraylı yetkililerin bunun üzerine listedeki diğer isimler için çalışma gerçekleştirdiği bildirildi. Hatipoğlu ve Ergün’ün, İngiltere’deki temaslarının ardından bugün kampa dönmesi bekleniyor.