Dünyadan FutbolHollanda'da büyük kriz! Wout Weghorst antrenmanı yarıda bıraktı

Hollanda'da büyük kriz! Wout Weghorst antrenmanı yarıda bıraktı

08.09.2024 - 20:20 | Son Güncellenme:

Hollanda Milli Takımı'nın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda Wout Weghorst, takım arkadaşına sinirlendi. 32 yaşındaki santrfor, antrenmanı yarıda bıraktı.

Hollandada büyük kriz Wout Weghorst antrenmanı yarıda bıraktı

UEFA Uluslar Ligi'nde Almanya ile karşı karşıya gelecek Hollanda, hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Haberin Devamı

Ronald Koeman yönetimindeki Hollanda'nın antrenmanında büyük bir kriz yaşandı. Wout Weghorst, antrenman sırasında Jurrien Timber'ın kendisine yaptığı sert müdahaleye çok sinirlendi.

Wout Weghorst antrenman sırasında Jurrien Timber'ın sert müdahalesi sonrası acı içerisinde yerde kaldı. 32 yaşındaki santrfor, ayağa kalktıktan sonra Jurrien Timber'a sert çıktı.

Wout Weghorst bu sırada formasını çıkarttı ve antrenmanı terk etti. Jurrien Timber ile Wout Weghorst arasındaki tartışmayı teknik direktör Ronald Koeman yatıştırmak istedi.

Ronald Koeman'ın tüm çabalarına rağmen ikili arasındaki tartışma sona ermedi. Wout Weghorst yaşanan tartışmanın ardından, saha kenarındaki bisikletine bindi ve antrenman sahasından ayrıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle de anılan Wout Weghorst, kısa süre önce Ajax ile sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki forvetin Ajax ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Hollandalı yıldızın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

DETO altyapısında yetişen Wout Weghorst daha sonra Willem II, FC Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar, Wolfsburg, Beşiktaş, Manchester United, Hoffenheim ve Burnley'de oynadı.

Yazarlar