GalatasarayGalatasaray'da Adrien Rabiot olmadı! Yeni transfer hedefi netleşti

Galatasaray'da Adrien Rabiot olmadı! Yeni transfer hedefi netleşti

08.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da orta saha transferi için çalışmalarını hızlandıran kurmaylar, Adrien Rabiot'tan bir türlü istenen yanıtı alamayınca rotasını İtalya'ya çevirdi.

Galatasarayda Adrien Rabiot olmadı Yeni transfer hedefi netleşti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarını orta saha kurgusuna yoğunlaştırdı. Adrien Rabiot transferinde bir türlü olumlu sonuç alamayan sarı-kırmızılıların yeni hedefinin netlik kazandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 26 yaşındaki orta saha için resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Adrien Rabiot transferinde beklediğini bulamayan Galatasaray'da gündeme Michael Folorunsho'nun geldiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılı takımda kurmayların, Michael Folorunsho transferi için Napoli ile kısa süre içerisinde temas kuracağı ve resmi teklif sunacağı vurgulandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Adrien Rabiot transferinin gerçekleşmemesi durumunda Michael Folorunsho transferine onay verdiği kaydedildi.

Michael Folorunsho bu sezon Napoli'de resmi maçlarda forma şansı buldu. 26 yaşındaki Nijerya asıllı İtalyan orta orta sahanın Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Michael Folorunsho'nun güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Savio altyapısında futbola başlayan Michael Folorunsho daha sonra Francavilla'da oynadı. Napoli, 2019-2020 sezonu başında Michael Folorunsho için 1 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

26 yaşındaki orta saha daha sonra sırasıyla Bari, Reggina, Pordenone ve Hellas Verona'da kiralık olarak forma giydi. Michael Folorunsho, İtalya Milli Takımı'nda 2 müsabakada süre aldı.