FenerbahçeFenerbahçe'de Emre Mor'dan transfer kararı! Dev teklifi yanıtladı

Fenerbahçe'de Emre Mor'dan transfer kararı! Dev teklifi yanıtladı

08.09.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Emre Mor'a Suudi Arabistan'dan talip çıktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun bu teklife verdiği cevap netlik kazandı.

Fenerbahçede Emre Mordan transfer kararı Dev teklifi yanıtladı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Emre Mor için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli hücum oyuncusuna, Suudi Arabistan'dan bir kulübün ilgi gösterdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Emre Mor'un bu teklife verdiği cevap netlik kazandı. Tecrübeli futbolcuya talip olan kulüp de belli oldu. Takvim'in haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al Kholood'un Emre Mor'la ilgilendiği aktarıldı.

Al Kholood'un Emre Mor için harekete geçtiği ve teklifte bulunduğu vurgulandı. Suudi Arabistan kulübünün, Emre Mor'a yıllık 3 milyon 500 bin euro önerdiği kaydedildi.

Emre Mor'un Suudi Arabistan ekibi Al Kholood'dan gelen transfer teklifini kabul etmediği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun aynı zamanda Süper Lig'den 2 takımın daha teklifini geri çevirdiği vurgulandı.

Emre Mor'un bu kararının Fenerbahçe kurmaylarını şaşırttığı kaydedildi. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmak istemediği belirtildi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki hücum oyuncusu, bu sezon Fenerbahçe'de herhangi bir resmi maça çıkmadı. Emre Mor, Jose Mourinho tarafından belirlenen UEFA listesine de dahil edilmedi.

Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor daha sonra Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te de oynadı.