GalatasarayVictor Osimhen sonrası bir yıldız daha! Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Victor Osimhen sonrası bir yıldız daha! Galatasaray transfer için düğmeye bastı

08.09.2024 - 18:47 | Son Güncellenme:

Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katan Galatasaray, savunma kurgusuna da yıldız bir takviyede bulunmak için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların listesindeki yıldız futbolcu belli oldu.

Victor Osimhen sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına yeniden hız verdi. Victor Osimhen'i kadrosuna katarak dikkat çeken sarı-kırmızılıların yeni bir yıldızın peşinde olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, takımından ayrılması beklenen yıldız futbolcuyu transfer listesinin zirvesine dahil ettiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Al Nassr forması giyen Aymeric Laporte ile ilgilendiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların, yıldız stoperi ara transfer döneminde renklerine bağlamayı hedeflediği kaydedildi. Okan Buruk'un da Aymeric Laporte'yi çok beğendiği vurgulandı. Öte yandan yıldız futbolcunun Avrupa'da yeniden forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı.

Victor Osimhen sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Aymeric Laporte'nin daha önce yaptığı bir açıklamada, "Suudi Arabistan'da çevremden ve ailemden uzağım. Bu oraya gittiğimizde düşündüğümüz bir şeydi ve muhtemelen gelecekte Avrupa'ya geri dönmek isteyip istemediğimi bilmek için bunu düşünmem gerekecek" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Aymeric Laporte bu sezon Al Nassr'da 4 müsabakada forma şansı buldu. İspanyol savunmacı, bu karşılaşmaların tamamında 90 dakika sahada kaldı.

Aymeric Laporte'nin Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Fransız asıllı İspanyol stoperin güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Victor Osimhen sonrası bir yıldız daha Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Bayonne altyapısında yetişen Aymeric Laporte daha sonra Athletic Bilbao, Basconia ve Manchester City'de oynadı. Al Nassr, 2023-2024 sezonu başında Aymeric Laporte için 27 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Aymeric Laporte, İspanya Milli Takımı'nda 37 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki stoper, bu mücadelelerde 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Aymeric Laporte kariyeri boyunca şu başarılara imza attı:

1 - Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu
1 - UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğu
1 - Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
6 - İngiltere Premier Lig şampiyonluğu
2 - FA Cup şampiyonluğu
4 - İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu
2 - İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya Süper Kupası şampiyonluğu