Beşiktaş Gökhan Töre'nin gol sevincinin anlamı...

Gökhan Töre'nin gol sevincinin anlamı...

15.12.2015 - 09:15 | Son Güncellenme:

Derbide ikinci yarıda oyuna girip 2 dakika sonra zaferi getiren golü kaydeden Gökhan Töre'nin eliyle yüzünü kapatarak yaptığı sevinç kısa sürede moda oldu.

Gökhan Törenin gol sevincinin anlamı...

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği derbide galibiyet golünü atan Gökhan Töre'nin gol sevincinde yaptığı hareket, yeni bir akımın başlamasına sebep oldu.
Siyah beyazlı taraftarlar, maç biter bitmez Gökhan Töre'nin eliyle yüzünü kapatma hareketinin aynısını yaparak sosyal medya hesaplarına yüklediler ve yeni bir akım başlattılar.
''Töreing akımı'' adını verdikleri bu hareketle kendilerine sosyal medya, haber siteleri ve bültenlerinde geniş bir yer bulan Siyah Beyazlı taraftarların en çok merak ettiği konu ise bu hareketin anlamı oldu.
Töre açıkladı! Gol sevincinin adı: 'Töreface'
Galatasaray derbisinde galibiyet golünü atan Gökhan Töre, eliyle yüzünü kapatarak sevincini sergilemiş ve bu hareketi sosyal medyada trend haline gelmişti. Töre, bu sevincin nedenini şöyle anlattı:
"En yakın arkadaşlarım Murat Ballı, Murat Saka, Nassim Touihri ve Ali Pektaş ile kendi aramızda anlamı olan bir sevinçti. Bu sevinci daha önceden planlamıştım. ‘Töreface’ adlı gol sevincimin akım olması ve taraftarlarımız tarafından yapılması, sosyal medyada bu fotoğraflarla patlama yaşanması beni çok mutlu etti. Galibiyeti getiren golü attığım için mutluyum."
Cordoba da bu akıma katıldı
Bu akıma Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Oscar Cordoba da katıldı. Gökhan Töre'nin gol sevincinde eliyle yüzünü kapatma hareketini yaparak fotoğraf çektiren Cordoba, twitter hesabından bu fotoğrafı paylaşarak, "Töreing" akımına dahil oldu. Kolombiyalı eski kaleci, paylaştığı fotoğrafla birlikte, "Bütün Beşiktaş fanatiklerine tebrikler. Çok büyük bir zafer Galatasaray karşısında" ifadesini kullandı.
Gökhan Törenin gol sevincinin anlamı...