Cadde KÖFN dağıldı! İşte ayrılık kararının perde arkası

KÖFN dağıldı! İşte ayrılık kararının perde arkası

05.07.2024 - 11:02 | Son Güncellenme:

KÖFN, 2022 yılında çıkardığı 'Bi' Tek Ben Anlarım' şarkısı ile hafızalara kazınmıştı. Grubun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil, sosyal medyada takipleşmeyi bıraktı. Bu hamle sonrası KÖFN'ün dağılacağı yönündeki söylentiler doğru çıktı.

KÖFN dağıldı İşte ayrılık kararının perde arkası

Salman Tin (32) ve Bilge Kağan Etil (35) tarafından 2018 yılında kurulan KÖFN grubu dağıldı. Bi' Tek Ben Anlarım ile müzik listelerine damga vuran ikili, kariyerlerine bireysel olarak devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı

AYRILIK NEDENİ!

Ünlü müzisyenlerin, birlikte yeni proje üretmeyeceği, sadece beraber konser verecekleri belirtildi. Etil'in bir süre yurt dışında yaşayacak olmasının, KÖN'ün dağılma kararında etkili olduğu öğrenildi.

KÖFN dağıldı İşte ayrılık kararının perde arkası

TAKİPTEN ÇIKTILAR!

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in, hayranlarını üzen karar sonrası Instagram hesaplarından birbirini silmesi dikkatlerden kaçmadı.

KÖFN dağıldı İşte ayrılık kararının perde arkası

"ÖNCE KİRACIMIZ, SONRA ARKADAŞIMIZ OLDU"

KÖFN, Mart 2024'te Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'na röportaj vermişti. "Sakarya Üniversitesi’nde Çevre Mühendisliği okuyan gitarist, vokal, söz yazarı ve besteci Salman Tin’le aslen Manisalı olan ama Konya’da doğan Devlet Konservatuvarı’nda Müzik Teknolojileri Ses Mühendisliği okuyan davulcu ve prodüktör Bilge Kaan Etil’in yolu nerede, nasıl kesişti de KÖFN doğdu?" sorusunu Tin cevaplamıştı.

Haberin Devamı

Bilge’yle müzik yolculuklarımız 30'lu yaşlara kadar ayrı yerlerde olmuş. Kız arkadaşımla oturduğumuz 3 1 evin bir odasını kiralıyorduk. Bilge önce o odada kiracımız, sonra arkadaşımız oldu. Bir ay sonra baktık kafamız da uyuşuyor; birlikte çalışmaya, şarkılar yapmaya başladık.

KÖFN dağıldı İşte ayrılık kararının perde arkası